跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

我諗X'mas大家都好忙,不如過咗X’mas,我地搞個gathering吖!!

大宅

大家好呀, X'MAS真係超忙呀, 比業主迫遷, 要31/12前搬呀.. 忙到爆~

X'MAS後GATHERING , 好呀, 搵個地方HIGH TEA都得~

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

過左X'masGathering 都好喎。

原帖由 南瓜妹 於 09-12-11 00:02 發表
我諗X'mas大家都好忙,不如過咗X’mas,我地搞個gathering吖!!

洋房

真係唔好意思...我都忘記了13/12gathering dim,..不過過了CHRISTMAS都好....我CHRISTMAS之後放大假...幾時都得...看下大家幾時得閒啦!!!

大宅

畀面勳章

大家個bb近排點呀??識得講嘢未呀??我嗰個仲未呀,只係ee er er咁。

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

我個囝囝都只係識講PA PA, MA MA 同波波咋,但就已經行四圍去攪攪震,每日仲食緊三餐奶同兩餐粥,我唔知幾時轉為兩餐奶好。

原帖由 南瓜妹 於 10-2-5 23:51 發表
大家個bb近排點呀??識得講嘢未呀??我嗰個仲未呀,只係ee er er咁。

大宅

畀面勳章

大家個bb近排點呀??

我嗰個而家开始講多咗嘢,不過食飯就一時時。

大家揾咗学校未呀??係咪全部都做大仔呢?

首頁

尾頁

跳至