單親天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

環保接龍勳章

我都好認同....維豬叻左好多,起碼少左發皮四啦!講野仲好甜tim...

原帖由 brightb2b 於 10-3-14 23:07 發表
維豬媽,
妳簡直係Superwoman, 唔使瞓。

不過係車上聽到維豬問在兩次 "我今日係咪我乖呀?" 佢真係好可愛呀! 獎多d熊仔餅俾佢啦!
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

侯爵府

環保接龍勳章

呢度個個都經歷過痛苦和喊過...大家都好努力行前多一步,
彩虹等緊你ka...

原帖由 car---men 於 10-3-15 13:37 發表
超感動呢!!又攪到人哋

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

(!_!)我唔記得多謝你讚我女添,我比呢個post佢睇,話佢知好多ee讚佢乖,佢好開心呀,所以即刻話我做咩唔同你地講佢4/2唔黎得...haha..大小姐之前都無話我知,真怨惶..

話時話,你重唔報名? 截郵啦,衰鬼...快點行動啦…

原帖由 (!_!) 於 10-3-14 00:14 發表
特別嗚謝聖誕美人moon moon, VIP 波波小姐, 傻大姐B君, 及所有出席的靚媽, 靚爸們. 今日玩得好開心呀!

P.S. 要嘉許一下moon moon 位大少姐, 好有大姐姐風範, 好會照顧人呀. 比好多個"乖"你. ...

男爵府

原帖由 vane 於 10-3-15 13:52 發表
我都好認同....維豬叻左好多,起碼少左發皮四啦!講野仲好甜tim...

係喎, 呢度得vane ee見識過維豬既臭脾氣jer,
上次同vane ee去迪士尼我幾驚嚇親ee呀,
有咗今日既改變, 我真係付出咗唔少心機同時間既,
大家都要加油同努力呀!

暑假.....咁就過咗一半啦.

侯爵府

環保接龍勳章

邊有咁易嚇親我地WO...亞仔其中一個表哥,比維維勁5-10陪到啦 .
...維維都未及佢一成...講真的

亞仔都不知幾懷念第一次和維維玩的場面...有狗仔追pat pat...呀!好似卡通片一樣...跳得高高

原帖由 維豬豬 於 10-3-16 01:48 發表

係喎, 呢度得vane ee見識過維豬既臭脾氣jer,
上次同vane ee去迪士尼我幾驚嚇親ee呀,
有咗今日既改變, 我真係付出咗唔少心機同時間既,
大家都要加油同努力呀! ...

別墅

好媽媽勳章

有狗仔追pat pat...呀!好似卡通片一樣...跳得高高,
咁過瘾,有乜相睇呀!

老土d講句,真係好開心識到你地這班媽咪,好勁勁勁!
重有偉大的爸爸們!

原帖由 vane 於 10-3-16 08:15 發表
邊有咁易嚇親我地WO...亞仔其中一個表哥,比維維勁5-10陪到啦 .

亞仔都不知幾懷念第一次和維維玩的場面...有狗仔追pat pat...呀!好似卡通片一樣...跳得高高 ...

侯爵府

環保接龍勳章

yes,叻叻估中..似足卡通片

....我同亞仔又跑又跳,維維追得又開心..都吾得閒嚇我地啦!

原帖由 brightb2b 於 10-3-16 10:12 發表
有狗仔追pat pat...呀!好似卡通片一樣...跳得高高,
咁過瘾,有乜相睇呀!

老土d講句,真係好開心識到你地這班媽咪,好勁勁勁!
重有偉大的爸爸們!

...

男爵府

原帖由 vane 於 10-3-16 08:15 發表

亞仔都不知幾懷念第一次和維維玩的場面...有狗仔追pat pat...呀!好似卡通片一樣...跳得高高 ...

男爵府

原帖由 vane 於 10-3-16 12:58 發表
yes,叻叻估中..似足卡通片

....我同亞仔又跑又跳,維維追得又開心..都吾得閒嚇我地啦!

係對住你哋倆母子維維至會咁開心jer,
只係掛住玩都唔記得發脾氣囉.

首頁

尾頁

跳至