自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我終於收到電話啦....但7月同8月都full咗喎! 話9月10月會加開, 但未必一定有offer比我, 只係機會大d, 問我接唔接受喎?! 哈~~好笑, 我可以做d乜呀, 唯有無奈接受囉!!! 有位媽咪早我一日交表, 佢都有offer, 仲要遲我一日收到電話confirm, 真係唔知點安排...好混亂呀!!!!

大宅

請問你地有無人收到佢地EMAIL確認通知信呀? 電話確定左月尾可以參加小機師, 但到而家都未收到任何資料???

男爵府

我仔明天去玩小記者,一星期前巳收到e-mail,但8月小機司果个就仲未收到e-mail,好似話是上課前一星期才e-mail的

原帖由 albb 於 10-7-25 00:43 發表
請問你地有無人收到佢地EMAIL確認通知信呀? 電話確定左月尾可以參加小機師, 但到而家都未收到任何資料???

大宅

之前電話通知了我,問了我電郵地址,很久也沒有收到確認電郵。於是我寫電郵查詢,他們回覆開課前一星期才會發出確認電郵。後來開課前真的收到,之後他們亦再次回覆我的查詢電郵,說已發出確認電郵給我。

原帖由 albb 於 10-7-25 12:43 AM 發表

大宅

剛去完机塲特警, 個人覚得是一個不大有質數既堂, 我覚得主要係想吸引你去行下多D, 比套制服你著下影下相咁, 可能我期望過高, 我諗住至少會有實物睇下, 或模而出真既工作環境可以參觀下, 点知只係入去圍左板睇空間入面睇下片, 之後去比人玩打遊戲机既地方玩幾種遊戲, 則係十幾蚊玩一次個D射槍, 我都唔諗住佢地會比小朋友上真既飛机睇下工作環境, 但模而都有掛, 真係几失望下, 價錢作為租套衫影相加有人同小朋友講兩句再加打機都唔係貴, 但我山長水遠入到去唔係想平麻!

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我囡囡會8月21同22號入去玩呀, 有無人係同一日呀?

子爵府

終於今日收到小機場張退款支票, 一張支票都寄register.好在我響屋企, 唔係又唔知幾時去郵局o羅....
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

首頁

尾頁

跳至