跳至

首頁

尾頁

子爵府

dorismama 發表於 11-5-3 00:54
mmak,
party我改1A1C啦! 阿仔另有安排!

noted, ^^
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

.......................................
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

all,

如果大家無意見,
等埋 icycream & 彤媽 comfirm 人數, 我地就開始收錢.. OK ???

子爵府

all,
Sorry for the late reply...

01. icycream 2a2c OK

mmak & all,
彤彤媽剛去完美國玩. 佢曾話過個日阿女有游泳堂, 應該唔得.

shan,
你可帶一個來嘛. 由hubby負責帶另一個女去香兒. 咁所有c9咪可一聚lor. 其實個日我兩個細佬都有其他活動, 但都要give up la. 因為所有人聚舊真係好難得.

chunchunma,
好耐無見. 今次又見唔到chunchun tim. 睇下可否join完我們party再去你family gathering la.

大宅

mmak,
party我改1A1C, thanks!!

子爵府

Icycream 發表於 11-5-3 19:17
all,

我囡15/5都要去香兒跳中國舞, 好彩唔係表演咋..... .
我地逃學都嚟開PARTY.... ^^

子爵府

ladybird 發表於 11-5-3 22:32
mmak,
party我改1A1C, thanks!!

noted .. ^__^

子爵府

KAHOBB))))))

我同Candybb 傾咗, 要請您幫手負責買蛋糕~~

http://www.maxims.com.hk/cakeshop/web/cake_order_detail.asp?cakeid=MB163&caketype=1

立體數字"8"蛋糕, 0304 8歲生日快樂

蛋糕味道由您決定, 我相信大家都無意見...

= $158 x 3磅=$474.-

THANKS A LOT !!!

子爵府

all,

收錢.. ???

15/5 當日先同大家計數,

唔該請自備"散銀"... 不設找贖.... :lol .....

子爵府

all,

Candybb 已交訂金, 佢睇完埸地話OK...
我地覺得可以延長1小時, 食物可以額外加多一些款式

TOTAL:24a19c = 43人

預算Party收費:

場租+服務: $250 包2個鐘+$30會藉
時間: 2:30-5:30pm (3小時)
+1小時 (另加$120) = $400

食物: 我地揀A餐 $30 .... 每款食物數量都不是太多, 可以加多一點額外款式會豐富些
加多一點額外食物 $464
(@$30 X 43人) + $464= $1,754.-

生日蛋糕: 唔包生日蛋糕, 要自備.
有8折, 東海堂立體數字蛋糕, "8"字

= $158 x 3磅=$474.-

派對抽獎禮物:
我會去買D 簡單小禮物 for抽獎, 每個小朋友都會有份, 大家不用帶禮物交換啦.. OK ??
($15 X 20小童) = $300.-

Total: $400 + $1,754 + $474 +$300
= $2,928 / 43人 @$68.1- 每位(大小同價)

http://chcy.caritas.org.hk/activities_s.htm

服務範圍包括 :
提供一系列生日會佈置, 遊戲等服務
1. 汽球紮作服務
2. 精彩遊戲及遊戲禮物
3. 派對小玩具
4. 壽星仔 / 女生日帽
5. 場地佈置及音樂(場地接近1000呎)

http://chcy.caritas.org.hk/image ... oklet_201101_10.jpg

食物 :

A餐 $30(每位)
1. 蜜桃雞肉串燒
2. 大蝦蟹籽沙律
3. 碎蛋三文治 (2小件)
4. 芒果布甸
5. 黃金雞翼
6. 什果賓治
(清水2大壺 免費供應
)

額外款式 (18位起)計
- 魚蛋 (4粒).. $5
- 雜菜沙律.. $5
- 精選三文治(2小件).. $3
- 啫喱糖.. $4 x20 =$80
- 菠蘿腸仔 (2串).. $5 x18=$90
- 雞肉串燒.. $9
- 蟹籽蝦沙律.. $8
- 芒果布甸.. $5
- 雞中翼(2隻).. $9
- 鮮茄肉醬意粉.. $6 x 40=$240
- 酥皮腸仔(2件).. $6
- 汽水 (2杯).. $3 x18=$54
- 什果賓治(2杯).. $4

如果跟我建議 額外食物 多$464

大宅

回覆 mmak 的帖子

Hi, all

OK. no problem.

剛check 咗幾間cakeshop, 美心要渣打先有8折, 而東海堂一樣 $158/lb 恆生有8折. 我冇渣打, 就confirm 東海堂啦. 一樣 要 數目"8" 字 cake.

我相信大家應該冇問題, 我明天去落order 啦!
願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

子爵府

醒目開學勳章

Icycream 發表於 11-5-3 19:17
all,

係呀,shanshan 帶一個來,成年冇見要見下啦!

子爵府

KAHOBB 發表於 11-5-4 17:56
回覆 mmak 的帖子

Hi, all

kahoma,

Thanks, 15/5 再同您對數....

子爵府

all,

有相睇, Party Venue.... 青衣社區中心,

唔該晒.. Candybb

http://chcy.caritas.org.hk/activities_s.htm

明愛長康兒童及青少年中心
青衣長康青盛苑A翼二樓

日期: 15 May (Sun)
時間: 2:30-5:30pm (3小時)

中心位置 (交通): http://chcy.caritas.org.hk/about_location.htm

http://chcy.caritas.org.hk/images/booklet/201101/ch_booklet_201101_10.jpg

大宅

mmak,

個"8" 字蛋糕好靚啊....

我想逃(出差)都嚟開PARTY...

子爵府

Thanks Candy BB & MMAK.

Cindyma,
你老公要否出差? if not, 叫佢帶markus黎. otherwise, 叫工人帶, 我再約佢一個地方等, 幫你照顧Markus. 等佢黎開心下.

男爵府

比d時間我諗諗, ok?

大宅

個場真係唔錯喎, 一個字"抵"

子爵府

Cindy媽咪 發表於 11-5-4 22:16
mmak,

個"8" 字蛋糕好靚啊....

Cindyma,

再約啦, 或者暑假時搞多個 "BACK TO SCHOOL" Party...

OK ??

子爵府

all,

首3個POST 我會經常update, 大家睇嗰D資料就得架啦...

THANKS!

首頁

尾頁

跳至