跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 07年7月預產期準媽媽 part 9

嘩~ 又幾十頁

大宅

731mon,

今日咁晏先上黎既?
開左新 part 呀

part 10

大宅

731, 我收到喇! 唔該

等待驗證會員

各位,

呢幾日好忙, 少咗上來, 唔知係咪我個a/c short short地, 永遠都要打一段嘢先可以睇到新message, 唔係的話, 都只係睇到自己打的最後一個message

等待驗證會員

各位,

我己經logout咗再login都係睇唔到新message, 開親都係4月18日的message, 咁可以點呀

等待驗證會員

oojj,

我呢排搬屋都搬到好忟, 我都驚亞b第時變薑架

等待驗證會員

各位,

我想問下你哋而家有幾多個message呀, 同埋開到part 10未, 我驚我個a/c真係有問題開唔到呀

子爵府

2011至尊種植勳章

yynet,

part 10 咗架喇, 已經21頁, hope u can see it

等待驗證會員

各位,

我諗住用個新賬號可以再上過來啦, 點知, 登記咗所以e-mail, 都開唔到個新的, 唔知部腦係咪壞咗呢???

等待驗證會員

hildakam,

頭先先同老公嘈來, 都唔知佢想點, 成日話無時間, 都己經無咩可以比佢pack架啦, 仲要找嘢來搞, 想點呀???

別墅

yynets 寫道:
hildakam,

頭先先同老公嘈來, 都唔知佢想點, 成日話無時間, 都己經無咩可以比佢pack架啦, 仲要找嘢來搞, 想點呀???

我體會你的心情, 因為我剛剛3月先搬完屋, 老公又係成日話無時間, 我都好唔開心. 而這裏又唔係我最想搬的地方嘛! 不過你急佢唔急的話, 真係無佢辦法, 為了BB著想, 都係放下手, 攪唔掂由得佢先, 船到橋頭自然直. 或者鬆一鬆先再諗方法

別墅

yynets 寫道:
各位,

我己經logout咗再login都係睇唔到新message, 開親都係4月18日的message, 咁可以點呀

你會否SET了樹狀顯示?

首頁

尾頁

跳至