在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

係啦,我都無諗到佢會留意到喎
佢尋日講完,我都?-( ,後來佢話:heiyee's face, hair,triangle!
咁我先聯想到,應該係成個髮型+面型,另酌b覺得似triangle

原帖由 CottonCandy 於 09-9-23 23:40 發表
...... 佢又會留意到heiyee's face is triangle ...
...

侯爵府

hey,仲有我喎:lol :lol

酌爸成日話我扁鼻又無鼻樑:tongue: 仲話酌b呢樣似晒我添

原帖由 PUIPUI28 於 09-9-23 23:38 發表

哈哈.....

你個問題唔難答,咪就正正係heiyee仲有我囉

侯爵府

哈哈,有外國叔叔
酌b真係唔算叻,佢係敢講又唔怕瘀,佢多數都係半中半英的,佢只係喜愛英文囉:D

原帖由 mavis_chiu 於 09-9-23 23:38 發表
酌b好叻呀, 識成句英文咁講....逸希就話自己唔識囉, 仲話學校有外國英文叔叔架....

侯爵府

咁又係,我好明白呀,酌b上次搞左成2,3個月都唔斷到尾都係啦,我都唔想佢吃咁多藥,結果多謝你介紹好好醫生比我,好快就睇好喇。

我估係轉天氣影響啦,酌b都係呀,但佢轉天氣就多數訓得唔好,佢星期2咪5:xx am醒左囉,果日仲係酌爸陪訓添,好彩酌b自己o係床碌來碌去,無嘈咋。

原帖由 mavis_chiu 於 09-9-23 23:36 發表
逸希其實都只係早上起身個半個小時咳之後一日都無架, 不過今日仲有nose水, 我仲心大心細看唔看醫生好....因為呢個月看左好多次食左好多藥啦.

佢呢幾晚唔知係咪天氣涼左定係少唔舒服倦d, 所以又瞓得ok好喎, 只醒一次 ...

侯爵府

我都好努力呀,但而家開始有dd喉嚨痛
我尋日已經醒目,怕自己打敗仗,已經開始左勁飲水行動喇

原帖由 mavis_chiu 於 09-9-23 23:35 發表
酌b要叻叻呀...瞓得好d快d好晒!

酌媽! 努力呀!

侯爵府

咁即係有得傾定無得傾jack:loveliness: :loveliness: :lol :lol

原帖由 CottonCandy 於 09-9-23 23:33 發表
妳兩個... 氹得我幾開心 :lol :lol

侯爵府

希望啦,暫時睇影響退晒燒喇。

原帖由 CottonCandy 於 09-9-23 23:32 發表
好彩酌b好精神咋... 希望佢自己打勝杖!

侯爵府

就係買左1個蘋果令佢開心左,我成功轉移目標

原帖由 CottonCandy 於 09-9-23 23:19 發表
出完街後, 心情係咪好晒呢? 好動酌b係要出外散吓心 :lol

侯爵府

oh,同酌b差不多喎,酌b大部份衫褲都係酌婆買的,我主要都係埋內衣褲同o係屋企著o既衫。

係呀,希heiyee的另一個"台":lol

原帖由 CottonCandy 於 09-9-23 23:26 發表
係婆婆買架... (我主要係買內衣褲... )

我地咁啱喺'有高一級的地方'遇上. 傾計時, heiyee完全當咗我地係concert的觀眾 :lol

侯爵府

如果食完藥都退唔到就要塞pat架喇,所以keep定d塞pat退燒藥o係屋企穩陣d。

touch wood,萬一,我係話萬一,你無藥又有需要用到,anytime call我。

原帖由 CottonCandy 於 09-9-23 23:21 發表
退到燒... 咁冇咁驚!

heiyee上次係食完都唔退兼+, 先嚇人...

侯爵府

多謝,甜姨姨。

原帖由 joannelai930 於 09-9-24 16:38 發表
酌b加油

侯爵府

我諗緊......

話sep搞個gathering,我地幾時搞同o係邊度搞好呢

侯爵府

嘉媽,

你今日點呀?我同你 都唔記得問下你添
仲有呀,我今日突然醒起,我欠你d野呀,我點比你呀?欠左你好耐喇 比如你pm我啦,我過比你啦:)

侯爵府

我今期電費........$1,128
但都比我想像中好,我諗住會over 1.5K的

侯爵府

酌b醒左,今晚再繼續

大宅

原帖由 tupytupy 於 09-9-22 22:59 發表
都唔係o既,我m come一樣係咁痛,我近呢幾次都聽heiyee媽講唔好吃寒涼野,係痛少左d,但都係痛囉

有時真係痛到典o係床架

Wah!!!! 好似一日到咋woo......甘多頁!!!

酌b乖....好快好啦!甘媽媽先放心ka.....

我緊要say hi ge..... 掛住大家ma!!!

大宅

原帖由 PUIPUI28 於 09-9-22 23:01 發表

ok la
你個懶豬,近排緊係free到唔識人啦

係啦...我都正想問我幾幾時有約會呀??

你都知我懶ka la.....he he..... 我好得閒下..... 不過有時唔想開電腦lor...... 我近排成日睇動畫 和睇小學資料.....今個week去一間小學的開放日, 去完和大家分享下......

今日都25 woo..... sept的 meeting 好尾下woo..... 係咪要 Oct ah???

大宅

原帖由 PUIPUI28 於 09-9-22 23:04 發表

咁又冇喎...我只係睇F4個班1&2

另外仲有套美好日子,喊到想死,但又要不停咁追來喊

美好日子------ 我的至愛ah!!!! 我好愛李XX ka!!!!!

大宅

原帖由 tupytupy 於 09-9-23 20:31 發表
咁又係真喎
好,等我約個時間同heiyee媽坐低傾傾先,叫佢比個預算我先

ha ha ha....... 請飲走唔luck la你地......

不過又真係好襯ge

大宅

原帖由 mavis_chiu 於 09-9-23 23:52 發表
heiyee係成個look好少女味, nose平唔係問題喎, 眼睛有神最緊要, 加埋佢個甜笑容....夠殺晒好多少男啦!

係啊! heiyee 好靚女ah!!!

逸希都好靚仔woo由其佢双眼....... 其實佢地大大下...... 個樣好似越老積甘..... 唔知大個係點呢:loveliness:

首頁

尾頁

跳至