自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

CC : 你的送舊迎新plan順利嗎 ?

原文章由 cc0524 於 08-8-30 09:45 發表
早晨呀!!
生日月, 開心過

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

早晨呀, 雪文,

送舊就都算 OK, 佢都無乜野!
迎新呢, 就一般啦, 我都係對左佢昨日一日, 我都知以佢地既資質就真係唔可以強求, 唯有希望比 D 時間佢會進步啦, 不過煮野就真係麻麻啦, 昨晚那餐飯......
真係中正我死穴!!

原文章由 雪文 於 08-8-30 09:50 發表
CC : 你的送舊迎新plan順利嗎 ?

水晶宮

親子王國15週年勳章

雪文

妳今日係唔係濕地公園呀! 之前好似見妳寫過, 我住響對面今日都會去, 想約妳一下見個面.

amy

原文章由 雪文 於 08-8-30 09:41 發表
各位早晨 ! 今朝有無人返工

我哋昨日無去到迪迪尼呀 去咗東涌掘硯, 好好玩呀
[

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

雪文, 點解又改變計劃, 唔去迪迪尼既???

水晶宮

親子王國15週年勳章

雪文

妳好!

妳今日係唔係去濕地公園呀? 我住響對面, 今日都會去, 同妳見下面, 好嗎?

原文章由 雪文 於 08-8-30 09:42 發表
MM, 你去的應該係南山區.

各位姐妹, 知的話出下聲啦, 唔該.
[

水晶宮

生日月, 開心過

水晶宮

生日月, 開心過

水晶宮

生日月, 開心過

水晶宮

親子王國15週年勳章

雪文

我睇唔到寫的留言又睇唔到妳寫的, 唔知咩問題? 如妳係去濕地, 妳打我手機, 因我無妳電話.

原文章由 雪文 於 08-8-30 09:42 發表
MM, 你去的應該係南山區.

各位姐妹, 知的話出下聲啦, 唔該.
[

水晶宮

AMY, 唔好意思呀, 我今日唔去啦, 我要返工趕唔到.

9月1日又可以再申請, 如就到時間我一定去, 到時再約你好嗎 ? 或者你星期六要唔要返工加 ? 我約你去食譚仔.

原文章由 amychoi 於 08-8-30 10:12 發表
雪文

妳好!

妳今日係唔係去濕地公園呀? 我住響對面, 今日都會去, 同妳見下面, 好嗎?

生日月, 開心過

水晶宮

CC : training training ,或者會更好呢.

原文章由 cc0524 於 08-8-30 10:04 發表
早晨呀, 雪文,

送舊就都算 OK, 佢都無乜野!
迎新呢, 就一般啦, 我都係對左佢昨日一日, 我都知以佢地既資質就真係唔可以強求, 唯有希望比 D 時間佢會進步啦, 不過煮野就真係麻麻啦, 昨晚那餐飯......
真 ...
生日月, 開心過

大宅

雪文

收獲好豐富喎!
乜東涌有地方掘蜆嗎?

水晶宮

CC : 個原因係我又睇錯嘢

原來昨日迪迪尼係指定日子, 每人要多50元呀. 咁一睇咁貴, 我哋就唔去囉. 都係我呢個亞媽唔好, 令小朋友咁失望.

好在昨日我對仔女好開心, 係咁問下次幾時再去.

原文章由 cc0524 於 08-8-30 10:08 發表
雪文, 點解又改變計劃, 唔去迪迪尼既???
生日月, 開心過

水晶宮

yuenfong :

http://mag4.122mb.com/mag/view.php?mag=etw&issue=682&site=11504425

多得 多利是介紹

原文章由 yuenfong 於 08-8-30 10:25 發表
雪文

收獲好豐富喎!
乜東涌有地方掘蜆嗎?
生日月, 開心過

水晶宮

提提一定要帶"登"仔, 我昨日只帶咗三張, 一個人無得坐, 好辛苦. 下次去文批我要買折"登"先得啦.

原文章由 雪文 於 08-8-30 10:29 發表
yuenfong :

http://mag4.122mb.com/mag/view.php?mag=etw&issue=682&site=11504425

多得 多利是介紹
生日月, 開心過

水晶宮

嘩~~~~~~~ 好正呀!!!

真係掘到咁多架????? 食得架?????
難唔難去架???

原文章由 雪文 於 08-8-30 10:18 發表
http://byfiles.storage.live.com/y1pvtxi-5lPxhqmizry7cMmt6IvLBnS9TGV_yCRwTNu9y1vOyXKRwOXfskAxFGsRmna

大宅

雪文

thx
好正呀,不過而家開始忙喇,睇睇安唔安排到時間先得!

原文章由 雪文 於 08-8-30 10:29 發表
yuenfong :

多得 多利是介紹

水晶宮

cc & yuenfong : 馬鞍山都有, 唔使行咁遠. 自由topic有講. 不過七-十月才有, 錯過咗要等到明天summer囉.

原文章由 yuenfong 於 08-8-30 10:49 發表
雪文

thx
好正呀,不過而家開始忙喇,睇睇安唔安排到時間先得!
生日月, 開心過

水晶宮

點解唔食得 ?
唔難去, 你照文章個到指示去得啦. 不過最好呢二日, 明天初一.
或者八月十五個三天. 係潮退最耐的日子. 去之前上天文台网頁睇下個日幾時潮退呀.

原文章由 cc0524 於 08-8-30 10:43 發表
嘩~~~~~~~ 好正呀!!!

真係掘到咁多架????? 食得架?????
難唔難去架???
生日月, 開心過

男爵府

想請教一下, 如果去書城中心城, 附近有啲乜野抵同好食的介紹呀?? (for dinner)可以點去?

謝謝

首頁

尾頁

跳至