心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 中央情報員 的帖子

我想送給:朋友既仔仔
禮物是:玩具
因為:好耐無見,朋友準備去澳洲

大宅

我想送給:全世界
禮物是:健康
因為:可以開心地過每一天

大宅

我想送給:慷慨郵寄送2手物品俾有需要家庭的bk媽媽禮物是:郵票和信封

因為:又她們常常不計較,好大方送之外仲包郵,而且環保又幫到有需要的媽媽

伯爵府

2023年兔年勳章 BB防敏心得分享勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我想送給:婆婆
禮物是:收音機
因為:可以聽歌

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我想送給:所有認識 / 不認識的人
禮物是:"身體健康, 一切安好" 的祝福
因為:有健康才能什麼都可以做

男爵府

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

[size=14.857142448425293px]我想送給:宿 [size=14.857142448425293px]禮物是:睡 袋
[size=14.857142448425293px]因為:晚 上 的 時 間, 氣 溫 只 有 度, 希 望 睡 袋 他 們
溫 暖
.

大宅

回覆:天使的禮物 - 普天齊攞「聖誕勳章」活動

我想送給:所有人
禮物是:微笑
因為:笑能帶來溫暖, 快樂, 喜悅,歡欣, 安慰……

大宅

我想送給:停車場看更
禮物是:電暖爐
因為:他在冷冷的夜默默的看守著我的愛車!

複式洋房

★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆

我想送給: 無人鍚, 無人愛, 無人關心, 著唔暖, 食唔飽, 或者係家庭環境唔好的小朋友
禮物是:付出我的關懷, 能夠用我能力上可以幫到的地方盡力幫佢地脫離困境
因為:我擁有既野係比好多人多, 幸運又比好多人幸運, 但係我最開心既事就係可以幫到人, 想同人一齊分享快樂, 唔想小朋友痛苦, 唔想佢地受傷害, 想佢地心中有愛咁長大,
阿門.

★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆~★~☆

大宅

我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我想送給: 住在天橋底下的路宿者
禮物:房屋
希望他們也可以擁有舒適暖暖的家。

我想送給: 獨居的老人
禮物: 暖爐
希望他們身體溫暖外,心中也溫暖。

我想送給: 因為誤會而沒有朋友做的人
禮物: 電話
希望大家用電話再聯絡去講清楚那些誤會,可以繼續做好朋友。

伯爵府

DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我想送給:肚裡的囝囝 -- 曦曦
禮物是:我的愛和打氣
因為:今日發覺沒有胎動, 擔心中〜 準備去睇急症, 希望將我嘅愛同打氣送俾囝囝, 願他一切安好, 健健康康, 期望明年可以同你見面。愛你的媽媽送上

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我想送給:每天辛勞為我們大廈清潔的姐姐/哥哥們
禮物是:潤手霜
因為:每天無間斷地抺、抺、抺,希望他們好好滋潤雙手,為皮膚補充水份

大宅

我想送給:回收報紙的伯伯
禮物是:較大的環保袋
因為:可回收更多報紙, 環保. 伯伯也可賺多少少錢.

大宅

我想送給:回收報紙的伯伯
禮物是:較大的環保袋
因為:可回收更多報紙, 環保. 伯伯也可賺多少少錢.

大宅

我想送給:老人院的公公/婆婆
禮物是:頸巾
因為:天氣轉冷, 要保重身體

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

我想送給:被遺棄/孤苦無依的孩子
禮物是:玩具糖果禮包
因為:讓孩子在普天同慶的聖誕節感受愛和祝福

禁止訪問

大廚勳章 BK Milk勳章

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

我想送給:媽媽
禮物:tab
因為: 之前媽媽看電視節目,迷上主持人,電視已停播
Tab 幾時都可以重溫節目。

大宅