單親天地

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

認識瑞士牛牛第一回

回覆:組80後90後單親既你你你....

我86,囝囝3歲2個月,囡囡9個半月,想離婚。。。。唉。。。

別墅

回覆:yannielove 的帖子

我82架 ... 女女先7個月大 ... 你地好呀 ... 岩岩開始單親既生活 , 雖然好唔慣,但係知道有d野改變唔到 ... 自己又無咩野朋友可以傾 ... 眼見身邊既人個個都齊齊整整 .. 一家人開開心心周圍去 ... 心裡面成日都覺得對唔住bb ...

複式洋房

回覆:lucinawing 的帖子

唔洗咁諗架,身邊仲會有好多人撐住你!我地呢班單媽都可以陪住你,join我地group一齊傾下計啦

複式洋房

Hi,我87,女女兩歲,我都想join你地, 可以嗎..?

男爵府

88年,大仔5歲,細仔就黎9個月。希望識到媽媽一齊出黎湊小朋友玩

複式洋房

回覆 yannielove 的帖子

受騙了,爸爸話會同我結婚, 其實有太太 or 女朋友, BB剛剛3個月:(

複式洋房

83年..我仔仔3Years old~~都希望識到媽媽一齊出黎湊小朋友玩

別墅

引用:唔洗咁諗架,身邊仲會有好多人撐住你!我地

原帖由 yannielove 於 14-04-30 發表
唔洗咁諗架,身邊仲會有好多人撐住你!我地呢班單媽都可以陪住你,join我地group一齊傾下計啦

...
hello ... 請問有咩野group可以join呀 ?? 都想join埋一齊傾下計share下

複式洋房

回覆:lucinawing 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

別墅

我的bb現在三個幾月,想請問你的b有幾大??

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

親子王國設有群組功能,歡迎會員建立群組 (功能跟 facebook 類似),亦很私密,國王推介連結如下:
http://www.baby-kingdom.com/group.php?mod=index

在此提醒各位會員,為保障個人私隱,不要隨便提供個人電話號碼給不認識的人,以免收到不必要的滋擾,敬請注意!

洋房

hi~我86架~囡囡就嚟5歲

大宅

BK Milk勳章

洋房

回覆:luckyvu 的帖子

都唔係你嘅錯~唔好咁諗啦~>

複式洋房

引用:我92,仔仔先得1個月19日,發現爸爸喺出面搞3

原帖由 luckyvu 於 14-05-11 發表
我92,仔仔先得1個月19日,發現爸爸喺出面搞3搞4好心痛,好對唔住bb
唔好諗咁多,專心湊好仔仔,証明比bb爸爸睇,無佢你兩母子依然可以活得好好!

複式洋房

我地6月29號 5pm-8pm係觀塘有聚會呀,個度有設施可以for BB同小朋友玩,有興趣join或者想知details可以pm我呀!

大宅

回覆:luckyvu 的帖子

我都係92 BB而家十個月
係bb兩個月時發現佢有第二個 ....

複式洋房

引用:我都係92 BB而家十個月係bb兩個月時發現佢

原帖由 Suf1 於 14-05-21 發表
我都係92 BB而家十個月
係bb兩個月時發現佢有第二個 ....
你要加油呀...大家都會撐你!

複式洋房

引用:我87架,有個8歲既囡囡,住係港島區.大家一齊

原帖由 yannielove 於 13-12-29 發表
我87架,有個8歲既囡囡,住係港島區.大家一齊可以分享湊小朋友既事,我成日都好想搞下d小朋友既聚會同活動旅行 ...
我九龍區呀

首頁
12345...7

尾頁

跳至