親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

請問韓國包團那間旅行社好? 包團比散join會貴多少呢?

Thanks.

男爵府

回覆:請問韓國包團那間旅行社好

我將會農曆年包團去韓國,跟新華,個小姐跟得好好,好有交帶,好有耐性!我同永安比較,差唔多行程,但永安貴好多,仲要加d買無謂嘢嘅景點,如果cut,又要加多$800/人。但新華全部景點我定,全無無謂嘢!同埋我上年跟過新華去韓國,very good!初6去初10返,一晚阿柏斯滑雪,小木屋,其餘2晚五星萬麗,淩晨機去晚機返坐oz。$5299/大人,我覺得好合理,自由行淨package都唔得啦!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我將會農曆年包團去韓國,跟新華,個小姐跟

原帖由 akj 於 14-01-02 發表
我將會農曆年包團去韓國,跟新華,個小姐跟得好好,好有交帶,好有耐性!我同永安比較,差唔多行程,但永安 ...
akj, 唔該哂!

我問咗都係這兩間,我在Easter去 6D5N 2晚濟州3晚首爾, 15人 , 新華報9980 全部4花hotel, 永安報9990 5花濟州, 4花首爾.... 两间都未計税同tips

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:makfr 的帖子

akj,

請問可唔可以比你個行程我參考吓呢?
my email is [email protected]

你地幾多人去呀? 食果方面又點呢?

million thx

男爵府

引用:akj,請問可唔可以比你個行程我參考吓呢?my+

原帖由 makfr 於 14-01-02 發表
akj,

請問可唔可以比你個行程我參考吓呢?
咁啱嘅,又係永安同新華。
我地大人15,小孩5。因我跟過新華,佢包嘅團餐我覺得質數ok。今次包團有2~3餐唔包,我有加津X海鮮市場落行程,自費擦餐勁!我有比較同日出發嘅團平我$1000,但有好多景點我唔想去(參觀,買嘢嗰d),同埋只住4星!so我覺得我個價錢非常合理!跟我個小姐叫Tammy。
我陣間send個行程比你see see:)你又send你嗰個比我參考下呀!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+makfr+於+14-01-02+發表akj,

原帖由 akj 於 14-01-02 發表
咁啱嘅,又係永安同新華。
我地大人15,小孩5。因我跟過新華,佢包嘅團餐我覺得質數ok。今次包團有2~3餐唔 ...
no problem, thank you so much!

大宅

makfr 發表於 14-1-2 16:45
akj, 唔該哂!

我問咗都係這兩間,我在Easter去 6D5N 2晚濟州3晚首爾, 15人 , 新華報9980 全部4花hotel, 永 ...

我也是計畫四月去濟洲+首爾, 但想自由行,請問可以PM你的行程給我參考嗎?謝謝!

象牙宮

試下問美麗華,朋友公司包團佢話佢幾好,
我都跟過韓國團都得.

大宅

回覆 akj 的帖子

你好呀,我們也想包團15/2去5日4夜(大概15大小),之前問過康泰,永安 & 新華,前二間要成7-8千,新華他們話無做,可否PM你跟的資料給我,麻煩晒!

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

又搭下咀,我都搵緊包圑去星馬,永安定新華話12人包唔到,而家最後希望係美麗華

男爵府

引用:回覆+akj+的帖子你好呀,我們也想包團15/2去

原帖由 JIMMYAE111 於 14-01-07 發表
回覆 akj 的帖子

你好呀,我們也想包團15/2去5日4夜(大概15大小),之前問過康泰,永安 & 新華,前二間要成7-8 ...
新華好似20人先可包團。

大宅

回覆 akj 的帖子

哦,唔怪之得啦!謝謝^.^

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

PIG1031 發表於 14-1-7 11:33
我也是計畫四月去濟洲+首爾, 但想自由行,請問可以PM你的行程給我參考嗎?謝謝! ...
PIG1031,
Please send your email address to me at [email protected] as it is more easy to forward you the schedule.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Update 吓先....最終選擇了東X遊,原因是他們的價格比Sunflower & wingon 便宜,包團部位Sales姐姐好nice,好helpful同貼心。我宜家等緊有冇機位和酒店的確認。
My Schedule:

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

akj 發表於 14-1-7 15:23
新華好似20人先可包團。
他們說15都ok

男爵府

引用:Update+吓先....最終選擇了東X遊,原因是他

原帖由 makfr 於 14-01-08 發表
Update 吓先....最終選擇了東X遊,原因是他們的價格比Sunflower & wingon 便宜,包團部位Sales姐姐好nice, ...
Good!

子爵府

我想問, 包團最少要幾多人先得...計唔計小朋友..

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

hongbb1116 發表於 14-1-8 15:16
我想問, 包團最少要幾多人先得...計唔計小朋友..
[size=15.555556297302246px]計小朋友共15個ok的, 我都是12大4小.

大宅

引用:+本帖最後由+makfr+於+14-1-8+14:16+編輯+\\

原帖由 makfr 於 14-01-08 發表

Update 吓先....最終選擇了東X遊,原因是他們的價格比Sunflower ...
唔錯喎,請問團費?

子爵府

回覆:makfr 的帖子

請問幾多可包團呀?

首頁

尾頁

跳至