自由報料

跳至

首頁
23456...40

尾頁

男爵府

Re: 我想買nds, 請問邊到平?幾多錢?

咁整個List訂購好嗎, 寫清楚數量, 顏色同交數地點.
白色 和 粉紅色 $1150 一set
黑色 和 藍色 $1250 一set
全新美版水貨,包 R4 、1G咭、保護貼、3腳火牛
5部以上每部平20元,地鐵or火車沿線交收,其他地方都得,but屯門元朗就唔到
保養方面:佢話7日內有壞 & 死點包換(不包括人為損壞),7日後可代拿回去代理保養要比錢(錢係比代理商)

1) oiyau2005-------白色 x 1(葵芳)
2) danielmama------白色 x 1(九龍灣)
3) no.four------------白色 x 1(九龍灣)
4.)QUINCY121HK----黑色 X 1(銅鑼灣)

大宅

5部以上每部平20元,地鐵or火車沿線交收,其他地方都得,but屯門元朗就唔到
保養方面:佢話7日內有壞 & 死點包換(不包括人為損壞),7日後可代拿回去代理保養要比錢(錢係比代理商)

2) danielmama------白色 x 1(九龍灣)
3) no.four------------白色 x 1(九龍灣)
5.)CECILEUNG------白色 X 1 (天水圍)(我會出去九龍拎,如果其他MAMI想訂我可以拎埋)

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Could you aslo pm the info to me. Thanks.
:lol:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

delete

大宅

我唔知ga,我都係搭單咋,boey答o左你la!!
話時話boey知唔知"r4"裡面大約有d咩game,thanks!!
如果你唔買,又要你特登幫我o地contact,好似有d唔好意思。

QUINCY121HK 寫道:
NO.FOUR,
1.) 包唔包埋遊戲????
2.) 如果整機...要比幾多錢架????

男爵府

請問藍色 $1250 一set 係邊隻藍呀
如果想配埋水晶膠殼...要 +幾$
幫我地入幾多個 games !!
係咪就咁就可以上網download free games ?

男爵府

係將1GB 咭放入R4先玩到, 1GB 咭可放到大約20隻game, 網上有成千款game等你揀
不如我哋自己聯絡賣家啦, 唔好麻煩到boey啦, 但個價錢咁平(出面最平都要賣$13XX), 係咪真係信得過架, 話晒都千幾蚊, 我有啲驚比人呃呀 [quote]
NO.FOUR 寫道:
話時話boey知唔知"r4"裡面大約有d咩game,thanks!!
如果你唔買,又要你特登幫我o地contact,好似有d唔好意思。

[quote]

公爵府

親子王國15週年勳章

danielmama,
係啦好似煩到boey, 我地依家夠5部, 不如我地自己聯落個seller啦.

danielmama 寫道:
係將1GB 咭放入R4先玩到, 1GB 咭可放到大約20隻game, 網上有成千款game等你揀
不如我哋自己聯絡賣家啦, 唔好麻煩到boey啦, 但個價錢咁平(出面最平都要賣$13XX), 係咪真係信得過架, 話晒都千幾蚊, 我有啲驚比人呃呀 [quote]
NO.FOUR 寫道:

[quote]

男爵府

咁點搞, 我未試過咁樣買嘢? 係咪試完機先比錢?[quote]
oiyau2005 寫道:
danielmama,
係啦好似煩到boey, 我地依家夠5部, 不如我地自己聯落個seller啦.

[quote]

大宅

係BOEY D FD定係上網訂架?
不如叫BOEY留低聯絡方法比我比自己搞會唔會好D>

咁點搞, 我未試過咁樣買嘢? 係咪試完機先比錢?[quote]
oiyau2005 寫道:
danielmama,

[quote]

男爵府

boey post 咗呢個網址出嚟here,你哋係咪ebay會員, 因為要會員至可以問問題

大宅

maymay88 寫道:
上星期買了2部粉紅色水貨俾2個女玩,每部 $1150 。
我 o係網上拍賣搵到的,因佢無門市,只在網上賣,所以無單的,但個賣家好好人,因我買完之後唔係好知點 download D game 玩,都係打左幾次電話問,佢教我的。佢賣白色和粉紅色就 $1150一set ,黑色和藍色就 $1250 一set , 係全新美版水貨,包 R4 、1G咭、保護貼、3腳火牛。如無問題我先 pm 你話你知佢條拍賣 link 和電話,你自已搵佢 la 。

hi

can u pm me thanks

男爵府

更正

:-P :-P :-P 唔使唔好意思喎各位,我有fd都想買
不如我

男爵府

佢會即場同你試機,有問題會即同你換第二部 :-P

[quote]
咁點搞, 我未試過咁樣買

大宅

BOEY~~~
唔該晒你∼∼∼

男爵府

boey
我問了個賣家,佢話一次過交收至有得每部平$20,
如果到時各自交收,冇得平喎~
?-(

男爵府

會代入game,1G咭可以入20幾隻game,如果有特別要求既game係交收前同佢講明,佢都會教大家點入game.

5.)CECILEUNG------白色 X 1 (天水圍)(我會出去九龍拎,如果其他MAMI想訂我可以拎埋)
6.) boey-------------未知咩色x 2 (我住屯門,但丙問佢都唔可以係西鐵交收,我想約係荃灣交收)
7.) 法子-----------未知咩色x1 (荃灣交收)

禁止訪問

男爵府

我剛打去確定一次
只要係地鐵or火車的都可以各自交收,而住屯門,元朗,天水圍的,如果唔介意我自作主將...我想可以約埋一次過係荃灣交收,請大家比d意見~
法子 寫道:
boey
我問了個賣家,佢話一次過交收至有得每部平$20,
如果到時各自交收,冇得平喎~
?-(

男爵府

整個List訂購好嗎, 寫清楚數量, 顏色同交數地點.
會代入game,1G咭可以入20幾隻game,如果有特別要求既game係交收前同佢講明,佢都會教大家點入game.

6.) boey-------------未知咩色x 2 (我住屯門,我想約係荃灣交收)
7.) 法子-----------未知咩色x1 (荃灣交收)
8.) 20070101-------粉紅色X 1 (葵芳)
9.) yeunglc-------藍色,粉紅色各一 x2 (香港區)

首頁
23456...40

尾頁

跳至