自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

買二手琴??

我個女4歲半學左琴個幾月, 聽聞有琴行話約五六千已可以有一個二手琴, 請問這樣的價錢大約有咩質數, 是否須要買貴一點先好呢??, 現在是否須要買琴比小女呢?

請指教thank you
依晴Hillary, 依韻Eleanor

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 買二手琴??

別墅

I heard that Parsons has a brand new piano "TOYAMA" selling at a price of HK$13,000. I am considering it for my 3.5 years old son. Since I don't know piano personally, any mami can give me advice on this brand?

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

ming2,

我想問下見到有部Hansmann的高身琴,用左五年,係一手買返來的,佢話係歐洲琴,大約值幾多錢到?係咪適合初學者用,大約可以用到幾多級?謝謝!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我有個鋼琴想出讓 , 有興趣 pm me~

別墅

ming2,

Kindly tell me where I can buy the 大陸Bachmann UP118?

大宅

通利

仲可以任試, 唔識可以問嗰度啲sales伯伯, 佢哋知道你係買俾小朋友, 都會叫你唔好買太貴o架! 我上次去佢哋尖沙咀間showroom時就係見到個sales伯伯叫對父母唔駛買咁貴, 彈住先啦...

jf830 寫道:
ming2,

Kindly tell me where I can buy the 大陸Bachmann UP118?
Our anniversary[br]

首頁

尾頁

跳至