母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 meimeiyan 的帖子

但個樽唔會重就移位?會否唔穩? 幾錢個handfree bar?如單泵,可否用?

大宅

MommyPanel勳章

引用:回覆+Sandy_lcy+的帖子handfree+bar是前邊

原帖由 meimeiyan 於 14-01-06 發表
回覆 Sandy_lcy 的帖子

handfree bar是前邊有個位比你插住個喇叭
謝謝你,好似好好咁喎!我好似未見過

大宅

MommyPanel勳章

引用:回覆+meimeiyan+的帖子但個樽唔會重就移位?

原帖由 yukispr 於 14-01-06 發表
回覆 meimeiyan 的帖子

但個樽唔會重就移位?會否唔穩? 幾錢個handfree bar?如單泵,可否用? ...
我都想知

大宅

meimeiyan 發表於 14-1-6 15:05
回覆 Sandy_lcy 的帖子

handfree bar是前邊有個位比你插住個喇叭
而家真好.多咗咁多輔助產品,我以前奶水唔夠俾阿B,兩個星期就全奶粉咯

複式洋房

引用:7個月B,+仲泵緊,我用hand+free+bra,+inter

原帖由 Sprite雪碧 於 14-01-02 發表
7個月B, 仲泵緊,我用hand free bra, internet, 煲劇when pumping! 大家加油!
請問你個hand-free bra喺邊度買㗎?

別墅

之前見到有人教路用舊bra 剪孔就得,試過work, 不過用用下覺得舊 bra 太污漕,早兩日去舖頭買個平價普通bra, $40,用得非常安樂:D

大宅

http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... 704390?actsrch=srp3
呢個是hand free bar,用法如圖,但我未買 >w<
我諗住找下淘寶有沒有先

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊