跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

想介紹我囡囡個保母俾有需要o既媽咪

本人只想作介紹, 現在有個姨姨湊我囡囡, 佢3個月大開始湊, 而家就黎1歲喇~ 湊得好好, (我係俾佢湊過夜o既~)好有心機, 佢都好錫我囡囡架, 但我自己黎緊約9月左右會自己湊番啦, 所以想推介呢位姨姨俾其他有需要o既mami呀! 姨姨住土瓜灣架, 如有mami有需要, 可以pm我俾佢電話你地同佢傾~

公爵府

畀面勳章

Re: 想介紹我囡囡個保母俾有需要o既媽咪

大宅

你好啊,我想問呢位姨姨平時在你家中,除左湊BB外,仲做其它事嗎?佢是否夜晚返自己屋企,因為我下午收工後會自己湊返。如果可以的話,能否給她電話我,多謝你。

大宅

你好啊,我想問呢位姨姨平時在你家中,除左湊BB外,仲做其它事嗎?佢是否夜晚返自己屋企,因為我下午收工後會自己湊返。如果可以的話,能否給她電話我,多謝你。

複式洋房

保母call back la. You bring bb to her house in ToKwaWan. $3500 day time (you can drop down bb before work and pickup afterwork) or $4500 stay bb at her house over night.
我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

民房

Dear callyclaire,

I have two kids (1 x 4 yrs + 1 x 11 months), and currently have a new domestic helper. I am planning to hire a local helper who can help me out with children's daily things. I wonder if the 姨姨 goes to employer's place to take care children? If yes, could you please let me have her phone number at my e-mail: [email protected].

別墅

原文章由 callyclaire 於 07-5-29 16:30 發表
本人只想作介紹, 現在有個姨姨湊我囡囡, 佢3個月大開始湊, 而家就黎1歲喇~ 湊得好好, (我係俾佢湊過夜o既~)好有心機, 佢都好錫我囡囡架, 但我自己黎緊約9月左右會自己湊番啦, 所以想推介呢位姨姨俾其他有需要o既 ...

I have twin boy & girl and want to look for a 姨姨 to take care of them when I start to work in Sept. Do you know if your 姨姨 will take care of 2 babies at the same time? If possible, how much? If we want her to come to our home (only day time), how much does it cost?

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Callyclaire生左喇,
保母下個月就free喇,
有需要請PM留言!

大宅

原文章由 babyhowie 於 07-9-10 14:48 發表
Callyclaire生左喇,
保母下個月就free喇,
有需要請PM留言!

請將褓母的資料PM給我,謝謝!

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 chtl_mama 於 07-9-10 23:40 發表

請將褓母的資料PM給我,謝謝!

chtl_mama,

Please check pm!

水晶宮

有需要請PM留言!

伯爵府

如果ee黎屋企湊呢..... 幾多$

水晶宮

原文章由 Little_cy 於 07-9-14 21:23 發表
如果ee黎屋企湊呢..... 幾多$

起碼要$8000以上,
因為等於返工,完全照顧唔到自己屋企同仔女!:(

大宅

唉,個ee屋企重有仔女,咁有無足夠時間去照顧bb???

水晶宮

原文章由 nihongo 於 07-9-15 22:50 發表
唉,個ee屋企重有仔女,咁有無足夠時間去照顧bb???

屋企有細路,BB會開心d,學o野都快d架!
況且對仔女都已經返學,所以先有時間幫人湊BB,放心喎!

水晶宮

原文章由 callyclaire 於 07-5-29 16:30 發表
本人只想作介紹, 現在有個姨姨湊我囡囡, 佢3個月大開始湊, 而家就黎1歲喇~ 湊得好好, (我係俾佢湊過夜o既~)好有心機, 佢都好錫我囡囡架, 但我自己黎緊約9月左右會自己湊番啦, 所以想推介呢位姨姨俾其他有需要o既mami ...

有需要請pm聯絡!

大宅

BK Milk勳章

我想問 ee 幫唔幫人暫託 2星期(仔仔依家18.5月大) 呀 ?? 我呀姐姐明年2月中要返鄉下啦, 我依家正頭痛緊, 如果佢可以幫手請pm我, thx

我想 "返工前約 8:30放低佢, 放工約7:00帶他走 "

[ 本文章最後由 GCCHAN 於 07-10-27 13:07 編輯 ]

別墅

原文章由 GCCHAN 於 07-10-27 12:58 發表
我想問 ee 幫唔幫人暫託 2星期(仔仔依家18.5月大) 呀 ?? 我呀姐姐明年2月中要返鄉下啦, 我依家正頭痛緊, 如果佢可以幫手請pm我, thx

我想 "返工前約 8:30放低佢, 放工 ...

pls check pm

禁止訪問

湊BB

禁止訪問

湊BB

首頁

尾頁

跳至