自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

引用:因公司關係,接外國客搭的士。痴線的士佬話

原帖由 angelasky77 於 14-01-07 發表
因公司關係,接外國客搭的士。
痴線的士佬話兜錯路去左士瓜灣!
照收$83.5!同佢講左陣$60!收蔣清X!
你應該叫佢駛去最近嘅警署,唔係 claim 到就益哩啲人。的士司機唔係個個都咁差,係有害群之馬。

男爵府

虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:痴線的士佬,觀塘去九龍灣 $83.5

有無拎單?可以打去警察交通隊到投訴佢

珍珠宮

狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

禁止訪問

大宅

比我講吾掂報警了!太過份邊洗咁貴:pppp:
明搶錢

伯爵府

畀面勳章

離曬大譜喎

男爵府

回覆 angelasky77 的帖子

可以架... SEND E MAIL 去交通投訴組...會跟進的...

侯爵府

咁都得!

水晶宮

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:因公司關係,接外國客搭的士。痴線的士佬話

原帖由 angelasky77 於 14-01-07 發表
因公司關係,接外國客搭的士。
痴線的士佬話兜錯路去左士瓜灣!
照收$83.5!同佢講左陣$60!收蔣清X!
我告過一個的士司機兜路多咗$15-$18 攪到上埋court 佢地呢d人唔識驚

fumi  勁!  發表於 14-1-8 03:07
未開花 成長中 初二開花 4個花蕾

男爵府

我試過荃灣去青衣要50 蚊,個的士司機冇兜路,之不過渣得勁慢:pppp:

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

好過去搶
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

大宅

去警處啦。。。

Happy New Year

禁止訪問

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

angelasky77 發表於 14-1-7 11:23
有單,可以去投訴嗎?因為個客等緊,我同佢糾纏太耐唔好意思,宜家點好?

...
其實一開波就同佢講去警署,佢連 60 蚊都唔敢收你

別墅

行錯路...唔叫佢賠番時間損失都已經偷笑...仲要我俾埋條數?
如果你愈行愈遠..去埋機場再返黎...唔通我俾500你呀...

但呢D真係小部分...我坐咁多次...全部都係問我收番正常坐開個價...同係咁SAY SORRY...

禁止訪問

引用:Quote:angelasky77+發表於+14-1-7+11:23+有

子爵府

叫佢直接去最近既警署,一齊坐底慢慢傾。。

男爵府

BK Milk勳章

唔洗講咁多,即刻去警署

伯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

擺明見係外國人!

伯爵府

Evilgrin 發表於 14-1-7 11:17
佢兜錯路係佢問題, 我唔會照錶比錢。平時搭開30蚊就比30, 唔滿意就叫佢去差館! ...

yes

首頁
12345...6

尾頁

跳至