美容扮靚

跳至

首頁
12345...95

尾頁

別墅

Re: 吉之島$10店的驚喜

Is this for M到的日子washing body or washing clothes ?

大蘋果 寫道:
我唔識點樣post d相上黎,
洗M水 = M到的日子,弄髒了用來洗的.
:

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

多謝報料

複式洋房

for washing the clothes

yungyung122 寫道:
Is this for M到的日子washing body or washing clothes ?

[quote]
大蘋果 寫道:
我唔識點樣post d相上黎,
洗M水 = M到的日子,弄髒了用來洗的.
:
[/quote]

複式洋房

thank you thank you

複式洋房

我琴日都買左 "馬油" 來試, 訓覺搽手爭位, 點知擠多左搽埋手臂, 今日起身沖涼, 摸到手臂的粒粒平左, 係好覺個隻, 真係有驚喜, 即刻睇下支野, 不過全部日文, 後面其中有些少漢字寫, 古xxx民間療法, 如果BK有人識日文, 又買左 "馬油" 上來報下料吧.

eor 寫道:
尋日試咗呢隻"馬油", 係中 嗰間買, 用完到今朝都仲覺得隻手好似多咗層保護膜, 真係照正, 多謝介紹.

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

翁虹

請問你隻手臂咩事呀?? 5好意思, 我無咩特別企圖, 我係唸緊會5會對d疹都有效je

[quote]
翁虹 寫道:
我琴日都買左 "馬油" 來試, 訓覺搽手爭位, 點知擠多左搽埋手臂, 今日起身沖涼, 摸到手臂的粒粒平左, 係好覺個隻, 真係有驚喜, 即刻睇下支野, 不過全部日文, 後面其中有些少漢字寫, 古xxx民間療法, 如果BK有人識日文, 又買左 "馬油" 上來報下料吧.

大宅

清洗粉卜液~超掂,仲有香薰油,起碼有廿幾種味。真係日本製唔係大陸嘢。仲正過body shop嗰D,仲有小童底衫,純綿製。10元就買到日本造,簡值超值!

大宅

5) 黑色公主鏡, 好有Anna Siu feel, (我咁耐都買唔到呀!!)

我o係卓悅買左$8

水晶宮

仲有1隻 T 字形的剃刀, 用來剃唇毛, 面毛 very good, $10有3支, 抵

水晶宮

hi, 大蘋果

我找不到'目力6色眼影(我打錯左5色) = 即係大創出果隻目力眼影,一盒有6隻色果款~

我見大部份眼影都係大創出品, 但無'目力'架wor, 結果買左隻Neo既4色藍色series, 5知有無買錯

另, 我找不到4色胭脂 both 黃埔 & 九龍城店都無

子爵府

我上星期又係買左支"馬油" hand cream 黎用,真係好得呀!因我成日用右手手指公黎"卒"野,卒到爆晒"策"and有坑紋,但係用左幾日後平滑番好多,好開心呀!

另外,我仲買左隻專比主婦用嘅 hand cream, 佢係綠色蓋,白色身,身上有個 happy mami 揸住隻碟跳緊舞,果隻都唔錯呀!!

翁虹 寫道:

[quote]
eor 寫道:
尋日試咗呢隻"馬油", 係中 嗰間買, 用完到今朝都仲覺得隻手好似多咗層保護膜, 真係照正, 多謝介紹.

[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

可唔可以post張相黎睇下支[馬油']係點架/??
JJA 寫道:
我上星期又係買左支"馬油" hand cream 黎用,真係好得呀!因我成日用右手手指公黎"卒"野,卒到爆晒"策"and有坑紋,但係用左幾日後平滑番好多,好開心呀!

另外,我仲買左隻專比主婦用嘅 hand cream, 佢係綠色蓋,白色身,身上有個 happy mami 揸住隻碟跳緊舞,果隻都唔錯呀!!

[quote]
翁虹 寫道:

[quote]
eor 寫道:

[/quote][/quote]

大宅

我今日係留下吉X島10店買咗:
1.洗M水
2.洗卜水
3.炭洗面膏(白面)
4.hand cream<---個mami拎住隻碟個支

可否post 馬油個張相出黎睇下

子爵府

支 cream 好易認 gaja!
係蝦肉色ge, 中間大大隻字寫住"馬油"
下面有 "HAND CREAM" 字樣
再下面畫左一隻手。

manyeebb 寫道:
可唔可以post張相黎睇下支[馬油']係點架/?? [quote]
JJA 寫道:

[quote]
翁虹 寫道:

[quote]
eor 寫道:

[/quote][/quote][/quote]

別墅

哩隻??
***靚湯送暖***

別墅

Thank you so much, little lamb

子爵府

畀面勳章

littlelamb

你咁醒
如果你都有買其他筍野
post 埋上0黎睇睇0y
因為d 漢字真系有限
真系靠記性同幻想都系估估下咖咋
:-? 沒有一百分的另一半,只有五十分的兩個人 :wave:

大宅

今日係九龍城廣場$10店買左:

1)有個炭字&有個黑面公仔既mask
2)有個炭字&有個灰面公仔既清潔cream
3)洗粉撲水
4)馬油hand cream

不過好可惜都係搵唔到
1)有個炭字&有個白面公仔既洗面泡
2)綠色花花睫毛拑 :-(
我叫亞貓,唔好以為我個名好求其,因為我原是流浪貓一隻,起初未諗到名時,個個都叫我"亞貓",之後就算同我改左名我都唔識應 :mrgreen: ,所以最後大家都叫返我做"亞貓"。

別墅

各位,

請問係$10店買護膚品唔驚係過期?

大宅

醒目開學勳章

多謝大家提供平、靚、正D資料,等我得閒去吉之島$10店睇下

首頁
12345...95

尾頁

跳至