跳至

首頁

尾頁

男爵府

恭喜shuimao 6月5日第2位公子出世~

aggie,
恭喜你呀, 10個月嘅任務終於完成啦,
祝2公子身體健康, 快高長大呀!
悠悠做哥哥啦, yeah!!!!!!

希望悠悠哥哥錫錫細佬啦!

祝你地一家人開開心心!
好羨慕你呀, 話咁快就咗啦, 我而家先開始咋, 仲有成5-6個月先完成任務呀!

你好好休息啦, 希望你快d復原啦, 我遲少少黎探你啦~
take care 呀, miss you!!

你嘅襯家 stephy & 新抱仔 hailey!

男爵府

Re: 恭喜shuimao 6月5日第2位公子出世~

恭喜

洋房

Aggie,
祝bb和悠悠身體健康, 一家人開開心心, bb好食好

大宅

Aggie,

我都祝你一家 (靚媽媽, 哥哥悠悠, 細佬bb)
身體健康.
aggie ~你要坐個好月,食多d,sleep多d.
悠悠 ~ 就要乖乖仔,做個好哥哥,鍚鍚細佬.
細佬仔 ~都係要食多d,快高長大.

我又要黎探你地呀.

wynne , yanki & yannes :mrgreen:

家姐~妹妹

別墅

Aggie,

辛苦晒你啦,祝細佬佬身體健康,快高長大。唔知細佬佬似唔似哥哥呢 ?

jenjen
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

大宅

Dear aggie

今日放學途經你家仲估你生
我只講事實

男爵府

shuimao ,
Congratulations on the new addition to your family. Wishing you enjoy the first month of "坐月" too.

侯爵府

shuimao,
公起公起!!!
公起你3king在手~
公起洋蔥頭榮升大哥大~
公起你老公又做老豆~
祝身體健康!!!!!!

p.s.你會唔會好似mandy咁努力再玩多次一擲千金呢

公爵府

aggie,

弓始弓始

小小洋蔥頭終於都如期出世啦, 幾驚佢心急要見你呀
洋蔥頭做左哥哥啦, 要好好愛錫細佬佬啦
仲有祝埋蔥頭爸再度榮升 2nd dad 啦

祝你早日康復, 大小平安, 健健康康, 快快樂樂, 再弓如弓始

我又要食薑醋~

子爵府

shuimao,
公起公起!!!

複式洋房

shuimao,

複式洋房

shuimao,
好心急睇小小洋蔥頭