跳至

首頁

尾頁

大宅

我地足足一個月無係度留message 啦..你地好嗎? 大家係咪好忙呀?

得閒update 下大家既近況啦..

bby,
你囡囡好嗎??

pin,

我個囡終於識行啦...好攪笑..腳震震..不過都行得幾好..你個囝點呀? 最近好嗎?

公爵府

好媽媽勳章

個女好玩到不得了

依家成日搵人同佢傾計

識行去旅行方便d

大宅

你個囡呢張相好攪笑..好鬼串..當時係咪望住你呀

係呀..識行好d, 因為可以同佢影單人相..不過都係要抱多..今次旅行好緊張..因為又一個新挑戰..2拖2...好彩同埋呀哥呀嫂, 呀媽佢地一齊去..

原文章由 bby 於 08-10-13 14:36 發表

個女好玩到不得了

依家成日搵人同佢傾計

識行去旅行方便d ...

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 smilebaboo 於 08-10-13 16:31 發表
你個囡呢張相好攪笑..好鬼串..當時係咪望住你呀

係呀..識行好d, 因為可以同佢影單人相..不過都係要抱多..今次旅行好緊張..因為又一個新挑戰..2拖2...好彩同埋呀哥呀嫂, 呀媽佢地一齊去..

...

係呀, 我不停咁同佢影, 就影到張咁既相

咁都好D, 咁多人幫下手, 我12月都去旅行, 不過今次只帶子軒, 妹妹留係香港, 不過都驚自己心掛掛

大宅

你12月去邊呀..返canada 呀? 我就係唔捨得囡囡所以要一家一齊去旅行...不過我諗應該會係開心多D 既...

原文章由 bby 於 08-10-13 17:45 發表

係呀, 我不停咁同佢影, 就影到張咁既相

咁都好D, 咁多人幫下手, 我12月都去旅行, 不過今次只帶子軒, 妹妹留係香港, 不過都驚自己心掛掛 ...

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 smilebaboo 於 08-10-13 22:11 發表
你12月去邊呀..返canada 呀? 我就係唔捨得囡囡所以要一家一齊去旅行...不過我諗應該會係開心多D 既...

12月去Bangkok, 4月會去馬來西亞 (呢兩個trip都唔會帶妹妹)
7月返加拿大先一家四口返

冇計, 自己又心野, 佢太細依家又唔比帶香港水上機, 唔知比咩水佢飲, 好多野煩, 都係唔帶佢係香港最安全
我唸到時會心掛掛囉

[ 本文章最後由 bby 於 08-10-13 23:59 編輯 ]

大宅

嘩..你咁快就plan 左3個trip 啦..勁呀! 我地今次個trip 好好彩呀..因為原本飛個日撞左卓楠考試最後一天, 咁我唯有寫信比校長同班主任叫佢提早比卓楠考埋最後個科, 但係前幾日收到通告話考試只係考到30號咋..31號開halloween party..哈..咁即係唔使special arrangement 比卓楠啦...唔使擔心lu..

原文章由 bby 於 08-10-13 23:58 發表

12月去Bangkok, 4月會去馬來西亞 (呢兩個trip都唔會帶妹妹)
7月返加拿大先一家四口返

冇計, 自己又心野, 佢太細依家又唔比帶香港水上機, 唔知比咩水佢飲, 好多野煩, 都係唔帶佢係香港最安全 :j ...

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 smilebaboo 於 08-10-14 09:17 發表
嘩..你咁快就plan 左3個trip 啦..勁呀! 我地今次個trip 好好彩呀..因為原本飛個日撞左卓楠考試最後一天, 咁我唯有寫信比校長同班主任叫佢提早比卓楠考埋最後個科, 但係前幾日收到通告話考試只係考到30號咋..31號開h ...

連個天都想你地可以一家三口成行

12月Bangkok就plan左幾個月, 4月仲攪笑, 錢都比埋, 同埋我老公班朋友1行1x人架, 去一個我一定唔會自己去既島, 樂浪島

大宅

嘻..係一家四口呀..毛...

嘩..你d planning 真係好長遠下喎...

原文章由 bby 於 08-10-14 09:21 發表

連個天都想你地可以一家口成行

12月Bangkok就plan左幾個月, 4月仲攪笑, 錢都比埋, 同埋我老公班朋友1行1x人架, 去一個我一定唔會自己去既島, 樂浪島 ...

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 smilebaboo 於 08-10-15 15:15 發表
嘻..係一家四口呀..毛...

嘩..你d planning 真係好長遠下喎...

哎呀 SORRY SORRY阿嬸

冇計喇, 我呢D C9, 有平野就要買定先MA

冇去成年旅行, 個人心野

大宅

嘻...我都知你心野架啦...有冇叫埋你"好朋友"呀??!!!

原文章由 bby 於 08-10-15 20:21 發表

哎呀 SORRY SORRY阿嬸

冇計喇, 我呢D C9, 有平野就要買定先MA

冇去成年旅行, 個人心野

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 smilebaboo 於 08-10-15 22:35 發表
嘻...我都知你心野架啦...有冇叫埋你"好朋友"呀??!!!

:;pppp: :;pppp: 佢先係你好朋友

大宅

嘻..我邊咁有福氣有咁好既"朋友"呀?!!! 講下笑咋..唔好嬲啦

原文章由 bby 於 08-10-16 11:32 發表

:;pppp: :;pppp: 佢先係你好朋友

首頁

尾頁

跳至