跳至

首頁
34567...24

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 琛琛 於 07-7-11 16:34 發表
bby,

你到左啦, 有時間就多d上黎bk

會呀, 因為真係快左好多:mrgreen:
btw, ac 送左兩張CAD50 coupon給我, for next time to use ar 可以留返老公用

大宅

原文章由 smilebaboo 於 07-7-9 13:41 發表
hi hi 各位..

係呀..我星期六已經放產假啦..不過個感覺都仲未係好實在..嘻..我會好好享受今次既產期,同埋好好感受/記低下我呢隻小豬妹係肚入面既既感覺lu..:mrgreen: :mrgreen:

不過我尋晚個肚唔係好舒服 ...

smile,

預祝你一切順利.. :D

大宅

bby,

旅途順利嗎..plan左幾時返未呀

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 Pinocchio 於 07-7-12 11:24 發表
bby,

旅途順利嗎..plan左幾時返未呀

好快, 29-July

做乜, 掛住我?

大宅

原文章由 bby 於 07-7-12 16:58 發表

好快, 29-July

做乜, 掛住我?

車.. 想等你返黎陪我去bb展喳

大宅

:lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 Pinocchio 於 07-7-13 12:06 發表

車.. 想等你返黎陪我去bb展喳

車..........有目的既 :loveliness: :loveliness: :loveliness: 幾多號係呀?

tiff,
join us ???:loveliness: :loveliness:

大宅

BBY,

如果得...我都想join 呀! bb 展應該係8月架.

各位,

早晨呀! 我今日特別早起身, 因為我要7am 前食野, 如果唔係就唔食得LU..!! 不過現在bb 係肚度跳緊舞, 再過多8個鐘, 佢就要出黎, 成間屋d "裝修"要拆lu..嘻..現在終於有少少緊張.. 不過老公仲緊張過, 尋日成日都面目目..問佢做乜佢話緊張喎..好似係佢生仔咁.. 仲成日問住我緊張嗎...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

我係醫院有得上網架, 明天老公會帶部腦比我, 希望有時間上下網玩下.. :lol: :lol: :lol:

大宅

tiff,

你做乜咁開心呀.???:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

原文章由 tiff04 於 07-7-13 15:27 發表
:lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 smilebaboo 於 07-7-14 06:37 發表
BBY,

如果得...我都想join 呀! bb 展應該係8月架.

各位,

早晨呀! 我今日特別早起身, 因為我要7am 前食野, 如果唔係就唔食得LU..!! 不過現在bb 係肚度跳緊舞, 再過多8個鐘, 佢就要出黎, 成間屋d "裝修 ...

let us arrange on first of Aug

預祝你生產平安

大宅

smile,

見pin答bby覺得好好笑

我都"戥"妳緊張,半身麻醉都幾得人驚 ,祝一切順順利利 :D

bby,

要睇下有冇假放先 :)
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

大宅

好媽媽勳章

smile,

恭喜晒! 收到你SMS時, 我正在同琛琛游緊水, 一返更衣室就知道你已經生左, 出院後, 有時間就留下MESSAGE & UPLOAD卓楠妹妹既相比我地睇下, 係呢...囡囡改左名未

大宅

Hi Hi,

我生左豬b 妹啦, 嘻..我現在仲係醫院, 不過呢度好好可以上網, 所以親自黎報喜..張大頭相係尋日幫佢影架...

h&a,

如冇意外, 佢會叫卓琳豬, 哈..

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 smilebaboo 於 07-7-16 12:56 發表
Hi Hi,

我生左豬b 妹啦, 嘻..我現在仲係醫院, 不過呢度好好可以上網, 所以親自黎報喜..張大頭相係尋日幫佢影架...

h&a,

恭喜曬, 雖然我去唔到醫院睇你&妹妹, 但係我返到HK會去你家架喇

公爵府

好媽媽勳章

smilebaboo,
妹妹做セ申條利仔出黎既, 好過引呀

公爵府

好媽媽勳章

H&A,
Please check PM :mrgreen:

大宅

好媽媽勳章

smile,
卓琳豬張相好cute, 你幾時出院? 你開始做奶媽未?

bby,
please check pm!

原文章由 smilebaboo 於 07-7-16 12:56 發表
Hi Hi,

h&a,

別墅

smile,

一上嚟就見到你生咗啦,恭喜哂 ,
卓琳豬重唔重呀??

公爵府

好媽媽勳章

H&A,
Check pm again, please

大宅

smile,

恭喜晒..妹妹睇黎個樣有幾分似哥哥喎,同埋無咩頭髮,卓楠有無親自去醫院探過妹妹呀

Hi Hi,

h&a,

首頁
34567...24

尾頁

跳至