影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

引用:回覆 cocok 的帖子唔知擺係邊, 你最好去問

原帖由 mini1204 於 14-06-24 發表
回覆 cocok 的帖子

唔知擺係邊, 你最好去問下店員. 我問我老公點搵佢點都唔肯講; 紅都面埋.
哈哈,好好笑呀你,咁你係鍾意主君呢套劇定鍾意蘇蘇? 你會去fm嗎?

琥珀宮

畀面勳章

引用:回覆 cocok 的帖子唔知擺係邊, 你最好去問

唔知擺係邊, 你最好去問下店員. 我問我老公點搵佢點都唔肯講; 紅都面埋.
我想問你知唔知主君的Kingdom 0係邊? 我就去韓國,想去朝聖 或者有冇jm知?

Icsy0613  主君的太陽拍攝景點--主君經營的kingdom百貨公司
http://hoteltong01.pixnet.net/blog/post/245960261  發表於 14-6-24 19:14

男爵府

引用:Quote:原帖由+mini1204+於+14-06-24+發表回

原帖由 cocok 於 14-06-24 發表
我想問你知唔知主君的Kingdom 0係邊? 我就去韓國,想去朝聖 或者有冇jm知?

...
你唔怕有飄飄咩? 仲有個垃圾桶大叔? 其實果度可以做鬼屋,變做景點

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-06-24 發表我想

原帖由 jodad 於 14-06-24 發表
你唔怕有飄飄咩? 仲有個垃圾桶大叔? 其實果度可以做鬼屋,變做景點

...
做戲咋嘛,我想影果個天使水池同果張垃圾桶大叔長椅,唔怕,嘻嘻

翡翠宮

我真係好鐘意套劇
大叔當然都型

不過如果佢其他戲係喊既就咪搞

翡翠宮

真係唔知喎, 真係有呢個商場架?
你上網 check下可能會搵到

FM 我唔去啦, 你地後生女去啦; 我驚我老公哦足77 49 日. 唔好搞.

琥珀宮

畀面勳章

引用:回覆 cocok 的帖子我真係好鐘意套劇大叔當

我真係好鐘意套劇
我會慢慢睇埋佢以前d經典的,包括喊果d, 但要做心理準備先!

琥珀宮

畀面勳章

引用:回覆 cocok 的帖子真係唔知喎, 真係有呢個

真係唔知喎, 真係有呢個商場架?
應該有,唔會係廠景gua

唔後生啦,同我老公講我去睇fm,佢話你咪去囉,唔好追車上電視就得

大宅

回覆:主君的太陽

呢套戲真係幾搞笑,第一次約會係去喪禮睇到13集啦繼續追。好鐘意蘇志夑佢真係好鬼man!

翡翠宮

大叔真係堅 man
希望佢搵個有內在有外在既老婆; 唔好搵個妹妹仔.
我對佢既 taste有好高期望

翡翠宮

會灰好耐架
真係唔好搞

翡翠宮

追車唔上電視
舉牌都可能會

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:回覆 cocok 的帖子我鐘意阿姑丈, 瓷器O個個

我鐘意阿姑丈, 瓷器O個個位; 佢D反應堅好笑; 我成日睇番
姑丈最攪笑係,次次發完老婆脾氣個樣係堅驚,跟住補返句 《sa lan hair》

大宅

引用:Quote:原帖由+mini1204+於+14-06-24+發表回

...
不如你去間天台屋啦,上網唔少bloggers去過,正

個商場Enter 6 要轉巴士,上次去呢d景點無可能帶埋個囝到此一遊

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-06-24 發表我想

原帖由 Icsy0613 於 14-06-24 發表
不如你去間天台屋啦,上網唔少bloggers去過,正

個商場Enter 6 要轉巴士,上次去呢d景點無可能帶 ...
Thx! 都唔易去喎! 天台屋又在邊架? 我估今次都好難去到,其實我最想去蘇志燮路,但太遠了

Icsy0613  http://vilily.pixnet.net/blog/post/40169377-⑦首爾追雪|實地造訪《主君的太陽》太恭實  發表於 14-6-26 20:32

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由 Icsy0613 於 14-06-24 發表不

Thx! 都唔易去喎! 天台屋又在邊架? 我估今次都好難去到,其實我最想去蘇志燮路,但太遠了

...
什麼是蘇志夑路

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-06-24 發表Thx!

原帖由 birdy09 於 14-06-24 發表
什麼是蘇志夑路
條路佢起架,仲要51公里,威唔威先? 韓國第一條以藝人命名的路! 你睇下面條link! 有講個由來 大叔真係威到盡既呢

https://zh-tw.facebook.com/SJSPHAN/posts/337737502986084

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-06-24 發表什

條路佢起架,仲要51公里,威唔威先? 韓國第一條以藝人命名的路! 你睇下面條link! 有講個由來 大叔真 ...
好想去呀

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:主君的太陽

太陽好靚呀~

琥珀宮

畀面勳章

引用:太陽好靚呀~

原帖由 ccng888 於 14-06-26 發表
太陽好靚呀~
太sexy了吧,同最佳愛情個家嫂look判若兩人!

首頁

尾頁

跳至