跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 yyvonne 於 07-12-5 13:54 發表
hi, melodykitty,

我仔4年班! 有搭校車, 你仔有冇搭校車呢?

係呢, 5年班功課多唔多? 應付到嗎? 有冇咩同以前唔同呢? 過幾招黎洗下先

hi, yyvonne

我仔都有搭校車. 其實我覺得佢d功課一直都好多吓, 而亞仔又做得好鬼慢, 晚晚好夜先瞓. 都無咩招過比你, 因為亞仔都係一般.大家交流吓.

Melodykitty
Melodykitty

大宅

我隻咪又係慢吞吞! 我發覺無論多功課定少功課, 都一定要做到夜媽媽! 唔知點解鍾意坐喺張書枱到磨! 好多同學仔媽媽都係咁話, 尤其係男仔, 10個有8個都慢吞吞!兩樣功課同五樣功課都係做咁耐, 激死!

原文章由 melodykitty 於 07-12-5 20:04 發表

hi, yyvonne

我仔都有搭校車. 其實我覺得佢d功課一直都好多吓, 而亞仔又做得好鬼慢, 晚晚好夜先瞓. 都無咩招過比你, 因為亞仔都係一般.大家交流吓.

Melodykitty ...

子爵府

原文章由 yyvonne 於 07-12-5 21:44 發表
我隻咪又係慢吞吞! 我發覺無論多功課定少功課, 都一定要做到夜媽媽! 唔知點解鍾意坐喺張書枱到磨! 好多同學仔媽媽都係咁話, 尤其係男仔, 10個有8個都慢吞吞!兩樣功課同五樣功課都係做咁耐, 激死!

...

hi, yyvonne,

早晨 ! 亞仔話升上五年級後, 老師好鬼嚴, 唔記得做功課, 要放學後留堂做, 要做好先可以走. 上堂轉身去後面都要罰留小息......無情講喎!
Melodykitty

首頁

尾頁

跳至