跳至

首頁

尾頁

子爵府

好野呀!我同瑤瑤終於都可以去旅行啦!

等咗好耐,終於都可以同瑤瑤走出香港啦,7月10號我地可以去日本啦!不過可惜爸爸要返工行唔開,如果唔係就仲開心呀!

而家簡直係未出發先興奮呀!

大宅

Re: 好野呀!我同瑤瑤終於都可以去旅行啦!

好羨慕啊 ! 我都替你開心啊 !

大宅

你就好啦!!! 我都唔知幾時先有得去呀.... :-( :-( :-(

大宅

其實我都plan緊呀~~
你諗住自由行定跟團?

大宅

你就好啦!!!
依...你老公無得去咪好善慕?禁你同行有無人照顧?帶埋瑤瑤?

別墅

好羨慕啊 ! 我都替你開心啊 ! 瑤瑤D passport arrange 晒未? 記住分亨旅行sharing 呀!

大宅

醒目開學勳章

BABY FACE          HONEY BABY

男爵府

好羨慕呀!
我e 幾年都冇机去旅行架啦! :-( :-( :-(

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=large]好羨慕啊 !

大宅

Enjoy your trip!

男爵府

Re: 好野呀!我同瑤瑤終於都可以去啦!

羨慕死人啦!!
去東京/北海道? 自由行/跟團呀?
玩得開心d

不過妳o地好殘忍, 留低爸爸響到 :-(

男爵府

好呀!有得去玩 不過淨係你同瑤瑤join團�自由行?有冇其他屋企人同你一齊去?

我諗你老公都好開心~因為有幾日佢會好free,放工後可以四周圍去wet

男爵府

我都好想再去玩.

大宅

唉, 唔知幾時先輪到我呢 ?-(

大宅

好善慕呀, 我都好想同奕騫再去多次.
只有你同瑤瑤, 有冇其他人一齊去.
一個人好辛苦呀, 要好預多野
我個次7日自由行去日本, 4個大人加奕騫,
所以好輕鬆

子爵府

我係跟團架,因為我舅父姨媽家姐一行9人一早已經報咗架啦,咁我諗咗好耐都係決定同佢地去玩下LAW...
tammy104 寫道:

你諗住自由行定跟團?

子爵府

冇法啦,我老公佢真係行唔開呀!如果要等佢,都唔知幾時先有得去玩下呀!而家起碼有我家姐(佢係護士黎架!)舅父姨媽佢地,10個大人一個B,足夠照顧到瑤瑤有餘,咁佢先比我帶埋瑤瑤去LAW.
zzerong626 寫道:
你就好啦!!!
依...你老公無得去咪好善慕?禁你同行有無人照顧?帶埋瑤瑤?

子爵府

係瑤瑤2個月時我已經準備好架啦,不過一路都用唔到呀! :-( :-( :-( 而家我終於可以去玩下啦! 我而家個心已經飛咗去啦~~~
kamanip 寫道:
好羨慕啊 ! 我都替你開心啊 ! 瑤瑤D passport arrange 晒未? 記住分亨旅行sharing 呀!

大宅

嘩~差唔多可以包團
瑤瑤好犀利呀, 好似皇帝出巡咁, 有咁多人陪佢週遊列國
pinkyhsy 寫道:
我係跟團架,因為我舅父姨媽家姐一行9人一早已經報咗架啦,咁我諗咗好耐都係決定同佢地去玩下LAW... [quote]
tammy104 寫道:

你諗住自由行定跟團?
[/quote]

子爵府

我地今次係跟團去大板九州6日團,中間會坐一日郵輪,實行玩轉海陸空,一次過玩到盡.....我都知爸爸好想去,不過佢實在行唔開,我都想同佢去架,以前我地一年去幾次旅行,而家睇怕佢有排都唔駛去玩架啦! :-| :-|
HelloCathy 寫道:
羨慕死人啦!!
去東京/北海道? 自由行/跟團呀?
玩得開心d

不過妳o地好殘忍, 留低爸爸響到 :-(

首頁

尾頁

跳至