夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

我老公之前在某間公司工作了十幾年,雖然唔多錢但比上不足比下有餘,後因一位女上司跳曹而叫埋佢走,

當然人工高一倍,最攪笑個女上司唔係佢部門係隔離team,我勸佢留返在舊公司佢唔聽,問題開始發生!

呢個女人好鍾意搵我老公,工事私事乜都傾,又借公事約出去食飯,老公梗係話同事🈚️嘢,但我個心唔舒服

,最炆係返來仲講,個女人講咩都啱我講咩都錯,佢做咗二年我地嘈足二年,我們結婚16年未試過

, 今年老公搵到工終於辭職了,大家唔同公司,我以為有好日子過,但呢個女人仍然what\'s

app 我老公, 小小事就関❤️到爆, 我老公當然唔覺得有問題,仍然當佢朋友,(因為呢個女人有老公有個仔讀

大學,佢老公長期在大陸!)唉!但女人係有感覺!呻完!

PS 我第一時間鬧爆我老公唔清唔楚。

幫你加返題目.

版主字.

侯爵府

回覆:

點解無咗topic :不吐不快

大宅

回覆:moman1689 的帖子

你愈同佢嘈,佢咪愈唔鐘意你,返而鐘意個女人,老實講,佢地識左咁耐,要過電一早過左,如果有野,你老公就神神秘秘去whatsapp la,仲點會俾你知。不如你留返精神去諗下點同佢改善關係仲好啦

侯爵府

回覆:littlecarrot82 的帖子

明白,謝謝!講咗舒服哂!

珍珠宮

引用:你愈同佢嘈,佢咪愈唔鐘意你,返而鐘意個女

原帖由 littlecarrot82 於 14-01-17 發表
你愈同佢嘈,佢咪愈唔鐘意你,返而鐘意個女人,老實講,佢地識左咁耐,要過電一早過左,如果有野,你老公就 ...
Agree...咁好朋友,約埋一齊食飯介紹你識丫嘛

moman1689  No la, 多謝哂!  發表於 14-1-17 19:53

侯爵府

回覆:fupigpig 的帖子

我第一次出帖,原來講咗出嚟個心真係好舒服!

侯爵府

回覆:littlecarrot82 的帖子

佢冇俾我知whatsapp,係我偷看的!

珍珠宮

引用:我第一次出帖,原來講咗出嚟個心真係好舒服

原帖由 moman1689 於 14-01-17 發表
我第一次出帖,原來講咗出嚟個心真係好舒服!
唔好為呢d 狂風浪蝶而同老公吵,可能係個女人自己太寂寞想搵個男人攝時間啫,最緊要你老公對你好,而家都轉左工啦,共同話題應該會慢慢減少。

如果我係男人,想偷食都搵個十八廿二啦,點會搵個有個讀緊大學嘅仔的女人丫

男爵府

回覆:不吐不快

我都試過差唔多的情況,你試吓“關心”吓個女人的近況,提出大家都係女人,不如你同佢傾仲好啦(表現出你想同佢做朋友),另外多d嗲個老公,煩吓佢,等佢無心情/時間理會d閒人。

伯爵府

引用:我老公之前在某間公司工作了十幾年,雖然唔

原帖由 moman1689 於 14-01-17 發表

我老公之前在某間公司工作了十幾年,雖然唔多錢但比上不足比 ...
佢想搵個男人慰藉下

子爵府

回覆:不吐不快

你老公態度大方,應該冇野!無謂為左呢d無謂人傷感情

首頁

尾頁

跳至