懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有左幾耐話俾公司知?會好點。

大宅

引用:請問有左幾耐話俾公司知?會好點。

原帖由 cocoyee 於 14-01-17 發表
請問有左幾耐話俾公司知?會好點。
Tell your direct boss first so you can take time off to do check up easier. For colleagues or friends etc,say it whenever you feel comfortable and stable. I only told my boss soon when I found out I\'m pregnant so I could avoid business trip and late meetings.i still didn\'t tell HR and I\'m 5.5 month pregnant now.

子爵府

回覆:cocoyee 的帖子

同上司就早小少,方便請假

伯爵府

回覆:幾時同公司講好

我之前做美容,迫住有左要講,因為唔可以幫客做機。

大宅

一知道就同老細講咗,我覺得有需要要講要知嘅人唔洗諗咁多迷信野!

大宅

回覆:cocoyee 的帖子

need to give a copy of the Dr letter to your HR... so u can get time off to check up with out using your own leave. I told my boss and hr at 6weeks and ask them not to tell others

大宅

當然一知就要講,費事公司有炒人行動,你到時先講就太遲,

大宅

我都未講呀...因為我份工唔洗做粗重野...所以諗住夠3個月先講,但唔知點講好老闆係男人。

男爵府

我一知道咗,過2天就通知咗老細。預早等佢知道,工作安排方面會好啲,而且請假產檢都唔駛搵藉口

大宅

我係差唔多三個月,要去做oscar 請假先講,因為唔知點開囗,同埋我不用做粗重野

大宅

我都不用做粗重野,因為我怕太早講會影響佢對我的熊度,(因未過試用期,遲講又怕佢話我知一早唔出聲。

首頁

尾頁

跳至