想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有左幾耐先會驗到架?

小孖寶,

今日day38, 還未驗呀! 下午發覺唔知係唔係見紅? 其後又沒有, 唔知點算? 又唔知係唔係mc? :-(

小孖寶 寫道:
快些驗下啦!

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

0個時我 6weeks 已經知道la

複式洋房

本人應6月15日來m, 但昨天嘗試用d仔驗是上深下淺,

而用d仔排卵條驗就上深下淺, 都好似係今日再買到屈記或萬

記再買驗孕捧驗以免落空, 因已試了1年2個月, 因今個月沒有

想及緊張, 唔知是否因為緊, 所以才bingo, 今晚再同大家宣佈..

民房

KittykyChan 寫道:
emilyii,

驗咗未呀?

今早用棒棒驗左!出現左兩條線呀!第二條比較淺色d,都未知是否有bb!

想問問大家要証實是否看普通科醫生就得架啦!同埋係醫生都驗同自己係屋企用棒棒驗有什麼分別?醫生會用什麼方法去証實!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

一般睇 百幾蚊醫生驗孕果D 都係用 試條 / 驗孕棒同你驗, 沒有分別.
emilyii 寫道:
[quote]
KittykyChan 寫道:
emilyii,

驗咗未呀?

今早用棒棒驗左!出現左兩條線呀!第二條比較淺色d,都未知是否有bb!

想問問大家要証實是否看普通科醫生就得架啦!同埋係醫生都驗同自己係屋企用棒棒驗有什麼分別?醫生會用什麼方法去証實! [/quote]

大宅

如果用驗孕棒驗孕, 出現兩條線, 一深一淺都係有左架, 我上個星期朝早驗左有兩條線, 然後再去普通醫生驗多一次, 由醫生確定懷孕, 咁佢就寫信俾我去醫院排期!
emilyii, 若果月經還未來, 你快些睇醫生啦!

大宅

Hi;
我今早都係用萬記棒棒験出淺色,我last m係5/14 周期係25-27日..
上星期用d仔驗都係有淺線,但這兩天量體温又趺喎..都唔知係唔係 好煩惱

複式洋房

我今日已經係day48... 個幾禮拜前用棒棒驗就無...平時m都係大約30-35日左右,但呢排非常唔準,所以好煩呀!

今晚都會驗吓,已經係第八個月嘗試啦

男爵府

jactse 寫道:
我今日已經係day48... 個幾禮拜前用棒棒驗就無...平時m都係大約30-35日左右,但呢排非常唔準,所以好煩呀!

今晚都會驗吓,已經係第八個月嘗試啦

希望你成功啦

男爵府

我今日去左睇醫生, check左真係有左5周幾, 不過因為昨日連續兩日有作小產跡象, 醫生俾左1 week假, 叫我好好休息, 今次已係第二台啦, 希望更多BK姐妹們同樣bingo

民房

loklok0104 寫道:
我今日去左睇醫生, check左真係有左5周幾, 不過因為昨日連續兩日有作小產跡象, 醫生俾左1 week假, 叫我好好休息, 今次已係第二台啦, 希望更多BK姐妹們同樣bingo

你要休息多d啦!

別墅

loklok0104,

連續兩日有作小產跡象, 係咪見紅呀? 小心小心, 休息多啲啦!

大宅

昨日下午流血..好似平時m到咁..唔知點解..係自然流產,定係我m遲咗呢.. :-x 好唔開心 :-( 好煩惱!

複式洋房

今日day37, m 小姐還未到,唔知仲有無幾會,
而家唔敢驗呀! 我驚會失望呀! :cry: :cry: :cry:

大宅

Hi,
我今日day36,日日驗都冇,真係

只嘆緣份未到,唉!

別墅

努力加油, 不要放棄!!!!

nicole722 寫道:
Hi,
我今日day36,日日驗都冇,真係

只嘆緣份未到,唉!

別墅

我也試過, 但可能會係bingo了呢.

kati2008 寫道:
今日day37, m 小姐還未到,唔知仲有無幾會,
而家唔敢驗呀! 我驚會失望呀! :cry: :cry: :cry:

大宅

今日day32m 小姐還未到,我都驚會失望呀! :-( :-( 個胸谷咗成個星期
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

複式洋房

M 小姐昨天報到.....又開始DAY 1....DAY 2.....DAY 3...

大宅

我今日day28, 岩岩用棒棒check左~
1條深1條淺~
唔知係咪bingo呢??

首頁

尾頁

跳至