自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問喺藥房買huggies pull up L size 幾多錢一包?

請問喺藥房買huggies pull up L size 幾多錢一包?一包幾多條?
Many Thanks.

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 請問喺藥房買huggies pull up L size 幾多錢一包?

$50.-/26條
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

男爵府

7周年華麗國民 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 請問喺藥房買huggies pull up L size 幾多錢一包?

so cheap?!
where?? tokwawan the price is $60 ar

男爵府

$52

大宅

CANDY_SAMSON 寫道:
$50.-/26條

真係好平啊,請問在那裡買呀?
世上只有媽媽好,我就係一個好媽媽啊 :)

複式洋房

有沒有將軍澳媽咪可報價呀!

民房

葵芳

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 請問

我有5包XL碼全新男裝,
全部平讓$220, 土瓜灣取優先!
PM我呀!

大宅

Hi Candy_samson,

Pls tell me where you buy $50/pack at Tai Wo Hau. Thanks.

男爵府

7周年華麗國民 好媽媽勳章 醒目開學勳章

babyhowie
其實男仔同女仔有冇分別呢?!因為我問過藥房,佢

大宅

我尋日買$110 ,60條

男爵府

tammymhk
I have 6 packs Huggies Pull ups Girls 15-18kgs (old version - exp: Year 2009). There are 15 pcs for 1 pack - HK$35@ pack or HK$200 for all.

I can trade at Prince Edward / Mongkok MTR stations. If interested, pls PM me.

[quote]
tammymhk 寫道:
babyhowie
其實男仔同女仔有冇分別呢?!因為我問過藥房,佢

大宅

石籬商場(二期) $49.50

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Tai Po : HK$49.5

大宅

tammymhk,
問過 huggies 代理, 男仔同女仔係設計上只是相差顏色和公仔, 可以放心用.

大宅

masaki,
將軍澳最平應該係我出讓的女仔 pull-ups, 有新裝和舊裝.
>> click here
masaki 寫道:
有沒有將軍澳媽咪可報價呀!

首頁

尾頁

跳至