想生BB

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 何婉珊中醫師

我都totally totally agreed! 唔知係何婉珊中醫有咁多fans定係另有"原因", 我發現好多其他forum都一同情況出現!

我係新嚟嘅呢個forum, 之前睇開其他forum, 係其他網頁好似yahoo個knowledge版, 只要有人問任何有開中醫或任何健康問題由減月肥去水腫, 皮膚唔好至想有bb, 都有個人會話佢自己都有呢個問題而依家就正正睇緊亞何婉珊中醫師!

我初頭都信架,想去睇,但後嚟睇到答果個人好似咩病都有佢份咁, 覺得有啲古怪...所以最後都唔去睇. 不過呢個都只係我個人覺得...可能真係有咁岩...anyway, 如果果個人係真嘅, 咁就真係愛佢變咗害佢, 因為依家一聽到人介紹何婉珊中醫師, 我都幾抗拒...

其實我好希望啲人係出於真心而介紹比其他人, 因為大家上得嚟傾談及分享都係出於真心想互相扶持啫....

wincat,
咁你真係上去睇完, 有咩comments呀?

伯爵府

emt1314,

Thanks for sharing experience. :)

原文章由 emt1314 於 07-9-8 22:59 發表
我睇咗何醫師三個月,覺得唔係咁夾佢,每星期藥費成540蚊,食完佢啲藥仲成晚發夢,身體狀況冇乜改變。但有樣野我覺得好冇信心嘅就係幫佢執嘅女仔。。。好似個暑期工咁,我擔心佢唔知會唔會執錯藥。

另,有一次,我去覆診話俾 ...

首頁

尾頁

跳至