跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-3 12:19 發表

我地係返Tseung Kwan O "小x宙" playgroup..... 你係咪住大埔呀......好似太遠bor.....

我唔係住大埔呀?

複式洋房

原文章由 elainel_yll 於 07-12-3 18:36 發表

我唔係住大埔呀?

係係....L Victoria 先係住大埔....睇錯.....你住邊???

大宅

lo_bobo,
我係住沙田 gar,不過想報讀果間學校响大埔:loveliness:

LVictoria.

原文章由 lo_bobo 於 07-12-4 12:52 發表

係係....L Victoria 先係住大埔....睇錯.....你住邊???

複式洋房

住沙田....讀果間學校响大埔....遠唔遠 ka......

大宅

lo_bobo,
梗係遠啦.....都要半個鐘先去到.....不過我fd响裡面做....咁Oscar响度讀我都安心d. 因為好多院d老師都會 小朋友...所以咪選呢間lor

原文章由 lo_bobo 於 07-12-5 12:07 發表
住沙田....讀果間學校响大埔....遠唔遠 ka......

別墅

原文章由 LVictoria 於 07-12-5 15:55 發表
lo_bobo,
梗係遠啦.....都要半個鐘先去到.....不過我fd响裡面做....咁Oscar响度讀我都安心d. 因為好多院d老師都會 小朋友...所以咪選呢間lor

...

lv 今你係唔係已經決定左讀大埔果間?
你之前唔係想讀st cat 咩?

別墅

原文章由 elainel_yll 於 07-12-3 18:36 發表

我唔係住大埔呀?

我住葵涌

大宅

elaine_yll,
下年11月返k1,冇問題呀,大家的小朋友都係呢個時候返gar啦!
實會學到好多野ger,你放心啦!我哋d B咁叻:lol
迦南都好呀 有冇朋友仔一齊讀呀:loveliness:
LVictoria

原文章由 elainel_yll 於 07-6-25 22:26 發表
Lvictoria,

我報了九龍塘迦南11月份返學, 我都係度考慮緊, 比唔比佢返, 唔知道學唔學都野.你可唔可以比d 意見我..... :lol:

大宅

elainel_yll,
St.Cat好貴呀,3千幾返半日, 但st.paul 3千幾係返全日gar!!!
而且我個friend响st.paul教,所以可以放心比我囝囝返
同埋St.Cat Interview 果日比我個印象唔咪咁好....
所以我放棄佢.

lv

別墅

原文章由 LVictoria 於 07-12-7 20:01 發表
elainel_yll,
St.Cat好貴呀,3千幾返半日, 但st.paul 3千幾係返全日gar!!!
而且我個friend响st.paul教,所以可以放心比我囝囝返
同埋St.Cat Interview 果日比我個印象唔咪咁好....
所以我放棄佢.

lv ...

st.paul 係邊區, 全日都好喎, 以家仲有無得報

大宅

St.Paul 咪响大埔lor,佢哋4月先有interview. 不過唔知仲有冇表拿wor.我都係諗住插班讀N2,但我FD話好少位咋.

原文章由 elainel_yll 於 07-12-9 11:42 發表

st.paul 係邊區, 全日都好喎, 以家仲有無得報

複式洋房

原文章由 LVictoria 於 07-12-9 13:03 發表
St.Paul 咪响大埔lor,佢哋4月先有interview. 不過唔知仲有冇表拿wor.我都係諗住插班讀N2,但我FD話好少位咋.

葵涌去大埔wor.........
St. Paul....Causeway bay 都有.....

大宅

葵涌去大埔wor?-( ?-( ?-(
你住葵涌gar????
但我住沙田去大埔St. Paul都ok啦
我都知Causeway bay 都有

別墅

原文章由 LVictoria 於 07-12-9 20:02 發表
葵涌去大埔wor?-( ?-( ?-(
你住葵涌gar????
但我住沙田去大埔St. Paul都ok啦
我都知Causeway bay 都有

我都係問下, 唔好今緊張

今你決定好未? 讀邊間?

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-9 18:36 發表

葵涌去大埔wor.........
St. Paul....Causeway bay 都有.....

我問下 唔好今緊張hehe
你星期六日通常帶仔仔去邊度玩?

複式洋房

原文章由 elainel_yll 於 07-12-10 21:51 發表

星期六日通常一日同爺爺mai mai 飲茶,一日同婆婆公公飲茶....同佢去下公園...去下 Toy "R" Us...有時下午休息下...夜晚先出去同埋D uncle呀, aunt呀食飯 lor.....

上2個星期日先同佢去左濕地公園..then 去流fau山食seafood....

曉嵐好like Birthday Cake.....我地有時冇人生日都買個細細個 Birthday Cake 比佢唱生日歌 & ....hahaha:loveliness:
你地呢???

[ 本文章最後由 lo_bobo 於 07-12-12 12:51 編輯 ]

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-12 12:45 發表

星期六日通常一日同爺爺mai mai 飲茶,一日同婆婆公公飲茶....同佢去下公園...去下 Toy "R" Us...有時下午休息下...夜晚先出去同埋D uncle呀, aunt呀食飯 lor.....

上2個星期日先同佢去左濕地公園..then 去流fau山 ...

約下其他mami出街, 因為我地d小朋友都係同一個月,
同uncle & aunt 一吃飯lo, 星期六,日基本上無時間休息, 星期一很定累死果隻, 因為平日都無時候陪佢, 星期六日都想陪佢多d

大宅

通常都係去沙田中央公園行下草地、睇吓魚、
平日去完m記,拿埋張單,去snoopy公園坐船仔

原文章由 elainel_yll 於 07-12-10 21:51 發表

別墅

原文章由 LVictoria 於 07-12-15 00:21 發表
通常都係去沙田中央公園行下草地、睇吓魚、
平日去完m記,拿埋張單,去snoopy公園坐船仔

snoopy公園有船仔坐, 等我明天同晴晴去先, 我都未同佢去過

大宅

星期六、日 要响 新城市 買滿$100的單據先可以坐gar,
但平日,幾多$的單據都得.
記住只可用新城市買野的單據,
好運中心、沙田中心、沙田廣場...係唔得gar!!!!

原文章由 elainel_yll 於 07-12-15 00:24 發表

snoopy公園有船仔坐, 等我明天同晴晴去先, 我都未同佢去過

首頁

尾頁

跳至