跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 親子達人勳章

A

大宅

回覆 rose0619 的帖子

相對地會有比較多的人選祟真, 我身邊都比較多人講會放祟真第一, 我去年梁李放三就派左去梁李......新基灣第一, 愛官第二......

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 親子達人勳章

男爵府

回覆:小學選校

我仔女都讀緊崇真4,3年級,呢幾年佢地都讀得好開心,絕對冇揀錯!

子爵府

引用:我仔女都讀緊崇真4,3年級,呢幾年佢地都讀

原帖由 於 14-01-22 發表
我仔女都讀緊崇真4,3年級,呢幾年佢地都讀得好開心,絕對冇揀錯!
請問知唔知崇真小六派中學好唔好?
小朋友課外活動多唔多?
謝謝!!

大宅

回覆 rose0619 的帖子

所以如果你都喜歡梁李, 不妨放它在第二, 這樣會比較保險一點, 我去年連愛官都入唔到......

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

搵左梁李TIM, 是但啦POST埋

升中結果

我見佢都好落力安排學生去睇升中果D, 唔錯BOR
http://www.llsy.edu.hk/school/se ... ry_sch_openday.html

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

教育王國升中派位報料區 (請用電腦開)
http://www.edu-kingdom.com/forum ... ;extra=#pid36709400

1. Net 14 北角官立小學
2. Net 14 滬江小學
3. Net 16 中華基督教會基灣小學(愛蝶灣)
10. 香港嘉諾撒學校
18. 炮米
19. 滬江
45. Net 16 筲箕灣崇真學校
46. Net 16 救世軍中原慈善基金學校
55. 港同(家長報料)
62. Net 16 中華基督教會基灣小學 (西灣河舊校)
63. Net 16 愛秩序灣官立小學
65. Net 16 救世軍中原慈善基金學校
78. Net 16 聖馬可小學
80. 北角官立小學(雲景道)
89. 漢華小學
93. 北角蘇浙小學
97. Net 14 太古小學
109. 北角衞理小學
112. 小西灣培僑
113. 柴灣明德
116. NET 16梁李秀娛

大宅

回覆 Charlotte_mom 的帖子

我之前去聽過梁李簡介會, 校長真的很NICE, 很用心, 不會給人高高在上的感覺!

首頁

尾頁

跳至