夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

奶奶係我同老公既第三者!

有感而發, 有時都真係好辛苦, 希望可以涯多一年就一年, 一路都知道要同老爺奶奶住埋一齊唔係易事, 不過而家清楚知道點解, 住左7年了, 仔都生埋, 由嫁左到而家我都覺得個老公只係佢個仔, 成三十歲都日日夜夜打黎問個仔去邊, 幾時返, 到我生埋仔, 佢又當係自己既, 鐘意囉去邊就去邊, 我黑面唔彩奶奶, 我老公又想我"乙水" 返佢, 做咩都要諗左佢先! 其實自問我老公對我唔差, 不過咁多年都多左個女人係我地中間, 我就快頂唔順, 但又唔想個老公難做, 加上有咩事, 我都唔著數, 如果離婚, 個仔跟佢地, 咁我呢幾年就白撞.......點解我奶奶十六歲大左肚都可以咁好命, 我就要做佢身邊既騎哩啡,佢係無論點唔岩, 都成屋人就佢.........希望忍埋呢兩年可 以搬走就好啦...........

男爵府

Re: 奶奶係我同老公既第三者!

我都好明你痛苦
真係好無奈

男爵府

晴朗天

我完全明白你呀,我個衰99都係d咁既人,又係成日check住我老公,幾點番去幾到,要全世界既人都關心佢,係佢身邊..

總之,真係好多好多野,我都頂佢唔順,我都係save緊$$,等搬。

如果依段時間真係爆bo既話我會同個女搬番去媽媽到,彩佢都傻,我都要工作搵$$呀。

成日以為佢個仔俾我食住咁......真係xyz佢呀....

小少爺係ma mi 既心肝寶貝

複式洋房

我同你一樣啦, 不過我哋唔係一齊住!
1)我哋結婚後嘅第一年情人節, 奶奶先斬後奏嚟咗我哋屋企, 仲要我煮飯比佢食!
2) bb出咗世之後, 每逢同奶奶食飯, 我都唔駛旨意有得食, 因為我要餵bb, 已經唔係幾食到嘢, 連老公都唔夾餸比我, 試過好多次, 到我可以全心食嘅時候, 唔係無咩餸剩, 就係個個已經停晒筷子, 我都都唔好意思再食, 試咗好多次都係咁, 終於忍唔住同老公講, 點知佢竟然話驚佢呀媽嬲佢夾餸比我, 所以就唔夾!!!!!
3) 佢送禮物比我都係偷偷摸摸, 唔可以比奶奶知
4) 佢試過無la la喺我面前熊抱我老公
5) 又係全部人都就晒佢, 正式嚟講係怕咗佢
6) 試過生日, 老公送咗花嚟屋企比我, 咁啱奶奶之後嚟咗, 佢見到束花, 好唔like咁望咗一望, 然後細細聲話"side"錢!!
7) 我仲好憎佢次次食飯都要分餸, 你無送禮物比佢, 唔駛旨意食, 你有送嘢佢比(仲要佢鍾意先得), 就即刻夾隻脾比你, 真係好現實!!! 試過成圍枱5個人, 食剩4隻線貝, 佢分晒比4個人, 剩係無比佢女"細", 當中有人已經食咗,佢都硬要夾比人, 嗰次我有送禮物比佢, 所以有得食, 女"細"咩都無送, 所以無得食, 搞到佢女"細"真係好"鑑介"

男爵府

好媽媽勳章

咁我老公個阿媽就做唔到我地既第三者既,
因為老公都唔想理佢既(因99做左好多黑人憎野)
但99就好想夾係我地當中囉,
我地傾計佢次次都要加把口,好似要幫佢個仔黎話我咁,
咩都有佢份架,連我個女我父母佢都要講,真煩

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我99都會係咁, 結婚之前, 有次佢個仔去咗wet成3點都未返, 佢打唔到俾個仔, 就打俾我問佢個仔响邊(好似係我帶壞佢個仔咁), 大佬呀, 咁夜打嚟嘈醒人 , 我咪話我唔係同佢個仔一齊, 佢自己同d friend 去玩, 我都唔知佢响邊, 跟住佢咪同我講如果搵到佢個仔, 叫佢打俾佢, 然後死死地氣收線.

見個仔夜少少未返屋企(晚黑11點至12點) 就會打俾佢, 叫佢早d返屋企, 佢個仔成3x歲人, 佢d friend 都知阿媽搵仔, 其實都幾"lor"

而家結咗婚, 仲上咗大陸做野, 99都依然差唔多日日問個仔返屋企未, 食咗飯未...有時佢d追魂call真係好難頂, 至慘而家興打埋俾我, 你話死未

伯爵府

d 99 唔知點解都係咁,嗰時未結婚有次同埋老公 d 親戚出去食飯,我老公夾餸俾我,佢亞媽即刻細細聲話佢咁做唔好睇,但我老公無理佢.佢哋 d 思想真係有問題 ?-(
其實你老公都唔啱你要喂 bb 佢都唔留餸俾你,咁你食風呀?
你同你老公講吓 la,再唔係下次叫佢喂亞 b,你食飯先 law.
我亞媽都係一様,佢知道我細佬送花俾佢老婆,佢都會勁唔 happy,都唔明做人99嘅係唔係都唔鍾意個仔錫老婆
little.bb 寫道:

2) bb出咗世之後, 每逢同奶奶食飯, 我都唔駛旨意有得食, 因為我要餵bb, 已經唔係幾食到嘢, 連老公都唔夾餸比我, 試過好多次, 到我可以全心食嘅時候, 唔係無咩餸剩, 就係個個已經停晒筷子, 我都都唔好意思再食, 試咗好多次都係咁, 終於忍唔住同老公講, 點知佢竟然話驚佢呀媽嬲佢夾餸比我, 所以就唔夾!!!!!
6) 試過生日, 老公送咗花嚟屋企比我, 咁啱奶奶之後嚟咗, 佢見到束花, 好唔like咁望咗一望, 然後細細聲話"side"錢!!

別墅

有時都覺得佢地心理變態, 係咪想個仔陪足佢地一世呢, 佢地既佔有欲太大了, 心理又似一個細路仔, 又鐘意爭寵, 奶奶, 請你放過我們吧!

禁止訪問

伯爵府

little.bb 寫道:
我同你一樣啦, 不過我哋唔係一齊住!
1)我哋結婚後嘅第一年情人節, 奶奶先斬後奏嚟咗我哋屋企, 仲要我煮飯比佢食!
3) 佢送禮物比我都係偷偷摸摸, 唔可以比奶奶知
4) 佢試過無la la喺我面前熊抱我老公
5) 又係全部人都就晒佢, 正式嚟講係怕咗佢
7) 我仲好憎佢次次食飯都要分餸, 你無送禮物比佢, 唔駛旨意食, 你有送嘢佢比(仲要佢鍾意先得), 就即刻夾隻脾比你, 真係好現實!!! 試過成圍枱5個人, 食剩4隻線貝, 佢分晒比4個人, 剩係無比佢女"細", 當中有人已經食咗,佢都硬要夾比人, 嗰次我有送禮物比佢, 所以有得食, 女"細"咩都無送, 所以無得食, 搞到佢女"細"真係好"鑑介"

你老公都好白痴姐﹐ 真系吾岩聽都要甘講
驚佢呀媽嬲佢夾餸比我, 所以就唔夾窩!! 吾系呀嘛!!
甘距會吾會驚佢呀媽嬲佢同你同床同你生仔﹐ 所以吾同你訓呀! 叫距娶距阿媽丫笨!

等待驗證會員

個個都係99有問題,點解我就係62有問題 99反而冇野

首頁

尾頁

跳至