跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你地寶寶用邊款飲水杯??

我今日本來想買combi架,點知店內冇貨, 最後買左Aprica, 唔知你地有冇人用呢款呢, 好唔好架??

大宅

Re: 你地寶寶用邊款飲水杯??

我上星期係吉之島買左個 combi , 你有無去睇過 ?

而家仲做緊特價.. 原價$90/個, 9拆, 後用j咭, 再95拆,
特價左 $77 好底

複式洋房

個店員話Aprica杯可以用埋下個STAGE, 因為可以換蓋, 而杯就可以用番.. 有冇人用啫~~

複式洋房

aprica杯好唔好用呀? 我都想買, 你bb幾大用比杯, 我bb得8個月, 唔知用唔用得 ?
bebesilver 寫道:
個店員話Aprica杯可以用埋下個STAGE, 因為可以換蓋, 而杯就可以用番.. 有冇人用啫~~
:lol: :lol:

洋房

Disney Winnie the Pooh 水杯. 成set有晒d 奶咀, spout, 飲管等等, 人o地送的.
盒上寫明所有parts可以sterilize, 但係支飲管sap完之後居然孿左! 後來買左Ritchell o既飲管, 用滾水煲3分鐘就冇問題!
bb 今日試用飲管飲水水, 佢好自然o甘一試就識啜 , 不過初初啜得大啖o果頭, 有小小濁親.

男爵府

AVENT, 奶咀 + spout ~~
親子王國以外之連結已被刪除

子爵府

我都係用avent 加管同埋買

複式洋房

我個囡囡都是用combi的, 好似都有得換蓋, 應該可以用埋下一個 stage.

首頁

尾頁

跳至