自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問旺角去將軍澳泥鯭的站在那裏?

如題。 Thanks..

子爵府

Re: 請問旺角去將軍澳泥鯭的站在那裏?

係先達斜對面條street
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

響旺角中旅社出面~

男爵府

I just move in to Tseung Kwan O. I don't know can take the 泥鯭的. May I know the price and the service time? How to distinguish it is the 泥鯭的? Thanks.

男爵府

I just move in to Tseung Kwan O. I don't know can take the 泥鯭的. May I know the price and the service time? How to distinguish it is the 泥鯭的? Thanks.

男爵府

係唔係先達同中旅兩邊都有啊? 請問有無時間限制?

洋房

I want to know.

大宅

係洗衣街
約係水務署亞皆老街廠同24小時m記對面馬路∼個的士站隔離好似有間鴻福堂咁o既野~
10點就有架la~但係要等齊人先開車~所以如果你真係急~10點幾就唔好搭la~坐mtr 分分鐘快過等人齊呀!!

首頁

尾頁

跳至