跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

圓滿結束!今日識到好多媽咪!hehee

大宅

Re: 奧海城媽咪小聚,有興趣報名啦

我現在去訓啦!希望媽咪們出來啦!
kathysuen 寫道:
現在我地定於下星期二26/6下午兩點來一個小聚,比我認識下各位媽咪 有興趣報名啦!

--------------------------------------------------------
kathysuen

禁止訪問

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

係咪意粉屋呀???

我都join呀.....

大宅

cuite.bb

可能無地未走呢!你打比我都得架!

咁多位唔好意思唔記得講地點

無錯係奧海城意粉屋!

大宅

Can I join...?

大宅

kogo 寫道:
Can I join...?

當然可以啦!大家認識下嘛!

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

cuite.bb ,kathysuen ,

想問幾多點呀
好想見下你地呀

子爵府

我都join

別墅

:-( :-( 星期二要返工呀,來唔到呀...慘慘慘,唯有寄望下次啦

男爵府

aiya.. i want to join... but Tuesday.... need to work :-( :-( :-(

大宅

我都係在職媽媽唔去得啊 :-( :-(
eshiro 寫道:
aiya.. i want to join... but Tuesday.... need to work :-( :-( :-(
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

大宅

好媽媽勳章

我又去呀... 可唔可以呀??剛剛轉左全職媽媽

大宅

need to work can't join this time. :-( :-(
Have fun

大宅

陪月勳章

我想問可唔可以有星期日的聚會?

禁止訪問

大宅

I also had interest ka.... Can I join all of you

男爵府

yes yes... Sat ok for me , too ar!!!

ritalau 寫道:
我想問可唔可以有星期日的聚會?

首頁
12345...6

尾頁

跳至