親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

剛book hk express 七月初去大板連酒店2千9百多,超抵,順便血拼。

台中仲抵機票連稅7百多一個人。

大宅

回覆:七月初飛大板機票酒店3千以下

book 咗邊間酒店?可否分享吓, thx

男爵府

引用:book+咗邊間酒店?可否分享吓,+thx

原帖由 aprilngly 於 14-02-02 發表
Vista grande.下星期去

大宅

東横Inn

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

aprilngly 發表於 14-2-2 20:57

我都係度搵緊機票,諗緊印航套票:大板8日$5980+TAX$850住TOKO CITY UMEDA(TWIN) 或
$5750+TAX$850住CONFORT HOTEL SHINSABASHI(TWIN)

小朋友2個(6歲,10歲) 2900+TAX$730 X 2
[img]http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=212624&do=album&picid=839365[/img]

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:aprilngly+發表於+14-2-2+20:57+book

原帖由 bb363597 於 14-02-03 發表
咁快有套票?請問邊間有?

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+bb363597+於+14-02-03+發表本

原帖由 wingyee_ma 於 14-02-03 發表
咁快有套票?請問邊間有?

我叔仔老婆問,因佢家姐識人,上年暑假去台北2日十日本6日$5880十稅都係幫襯佢,

[img]http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=212624&do=album&picid=839365[/img]

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+wingyee_ma+於+14-02-03+發表

我自己唔太喜歡坐印航,如果CX 凌晨機會唔會差唔多價錢。
我上年暑假係坐peach 去大阪

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

wingyee_ma 發表於 14-2-3 18:10
我自己唔太喜歡坐印航,如果CX 凌晨機會唔會差唔多價錢。
我上年暑假係坐peach 去大阪
peach好唔好,聽講佢 D位好迫

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:wingyee_ma+發表於+14-2-3+18:10+我

peach好唔好,聽講佢 D位好迫
D位係迫d 一般身材ok 的
男士就會覺迫d,不過我見外國人都係咁坐。

bb363597  thx!  發表於 14-2-3 20:54

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

miuchung 發表於 14-1-30 14:09
剛book hk express 七月初去大板連酒店2千9百多,超抵,順便血拼。

台中仲抵機票連稅7百多一個人。:excite ...
我都book左hk express, 3大2小 $9700,亦book左酒店,不過仲考慮緊住心齋橋定梅田好

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:miuchung+發表於+14-1-30+14:09+剛bo

原帖由 Lqueenie 於 14-02-03 發表
我都book左hk express, 3大2小 $9700,亦book左酒店,不過仲考慮緊住心齋橋定梅田好 ...
請問妳係邊個網book酒店,係book時比埋錢定去到先比,因今次我係第一次自己book,所以咩都唔識、宜家最頭痕係唔知要book幾多間房先好,我2大2細一個6歲同10歲.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我重未BOOK到暑假去北海道機票

大宅

可以俾個網址我嗎,因我都想去,我睇左果間住難波,hotel Hillarys.6day$ 3960,可以嗎,
請問有人住過嗎,呢間酒店

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

bb363597 發表於 14-2-3 22:24
請問妳係邊個網book酒店,係book時比埋錢定去到先比,因今次我係第一次自己book,所以咩都唔識、宜家最頭痕 ...
我喺樂天日文網book, 去到先比錢。大阪酒店好多6歲以上已經當大人計

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

Lqueenie 發表於 14-2-3 22:04
我都book左hk express, 3大2小 $9700,亦book左酒店,不過仲考慮緊住心齋橋定梅田好 ...
想問EXPRESS嘅行理點樣計法,如買30KG,重量係以一件行理計30KG定可分2件行理共重30KG.

珍珠宮

bb363597 發表於 14-2-4 00:07
想問EXPRESS嘅行理點樣計法,如買30KG,重量係以一件行理計30KG定可分2件行理共重30KG. ...
2件共重

bb363597  THX!  發表於 14-2-4 00:21

首頁

尾頁

跳至