自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

1/7全港熊貓bb爭霸戰擺明"造馬"

之前講明要自己化妝去架嘛,去到先知,原來冇化果d bb工作人員又會幫佢化埋,咁對特登化晒妝去既bb同媽媽好唔公平囉!

大細b爬得最快就一定冇假,但有些質疑小部份bb既年齡,可能人地大舊啦,都冇得講既。

但另外3個獎就.....全家3件著晒熊貓套裝(由頭(粒)到落腳),本人都冇話可說,但係另一個係扮"龍貓",睇清楚係"龍貓",而且個bb女大件到點睇都唔似12個月,行得咁穩定,打死唔信佢得1歲,咁都得獎會唔會有d過分呢?

唔係只係我自己一個人覺得,連司儀讀結果出來既時候都口窒窒,一臉疑惑咁周圍望,面有難色咁。攝影師哥哥都搖頭不語,無奈咁笑0左一笑話:係咁架啦!
就連周圍既途人都係咁講囉!
好心啦,攪埋d自己人派對就早出聲啦!唔洗咁多媽媽爸爸咁辛苦去搵衫比bb著,我見有幾個媽媽爸爸仲親手畫件衫去比賽,人地比咁多心機出來,原來去左個私人派對= ="
阿彌陀佛!本人問心無愧,你作的惡果~遲早會報的,只是時辰未到而已!好自為之!

伯爵府

Re: 1/7全港熊貓bb爭霸戰擺明"造馬"

咩黎架!?嚮邊度舉行架!?

侯爵府

BK Milk勳章

講嚟知下, 嚮邊度舉行架

洋房

我陪個朋友今日去參加比賽..
但我竟然同我朋友都聽到有2位應該係工作人員
講原本連家庭獎,最有創意獎都係o個個''龍貓''家庭架,
但係點知真係有個家庭真係咁認真一家大細都扮熊貓,
所以先唔敢咁大膽比埋佢(灰色''龍貓'家庭)咋,所以做馬
既係個家灰色''龍貓''家庭至真......

伯爵府

子爵府

唔係嘛,咁樣都得架
yuyu79 寫道:
我陪個朋友今日去參加比賽..
但我竟然同我朋友都聽到有2位應該係工作人員
講原本連家庭獎,最有創意獎都係o個個''龍貓''家庭架,
但係點知真係有個家庭真係咁認真一家大細都扮熊貓,
所以先唔敢咁大膽比埋佢(灰色''龍貓'家庭)咋,所以做馬
既係個家灰色''龍貓''家庭至真......

大宅

畀面勳章

乜..咁唔公平都得架~第時搵你去扮都得啦~唔知其他d參賽者..會唔會覺得好似比人利用左做免費老林咁呢~

大宅

本來我都想參加,但見B女爬得唔好,所以冇去,好彩

別墅

我有個bk媽媽fd果日都有去,佢話影相佬講:『你地來襯炸架!』成班無啦啦變晒臨記!

而家同一個宣傳公司係香港仔又攪扮熊貓運動會,我諗我唔會參加囉,上次參加得盒廁紙,但係用係bb同自己裝身+車錢又點止一盒廁紙呢?去到又做臨記,臨記都100蚊一場戲啦!搵笨!

伯爵府

魅力王子

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原文章由 yannesng 於 07-7-1 21:31 發表
之前講明要自己化妝去架嘛,去到先知,原來冇化果d bb工作人員又會幫佢化埋,咁對特登化晒妝去既bb同媽媽好唔公平囉!

大細b爬得最快就一定冇假,但有些質疑小部份bb既年齡,可能人地大舊啦,都冇得講既。
...

攪錯呀,,做馬GA

水晶宮

浪費人時間!:tongue: :tongue: :tongue:

子爵府

咁又過份啲!!!
原文章由 happyty 於 07-7-10 00:18 發表
浪費人時間!:tongue: :tongue: :tongue:

男爵府

有冇影張相番黎睇下丫...我都想睇下隻"龍貓"幾勁丫
Love is True~ :-D

大宅

咁又真係過分左少少喎~

[ 本文章最後由 mandyyyyy83 於 07-7-10 01:01 編輯 ]

男爵府

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

有冇相睇:lol

男爵府

別墅

係九龍灣mega box攪

[quote]原文章由 heiheikwok 於 07-7-1 23:11 發表

首頁

尾頁

跳至