想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我係舊果個等派彩的疑問出唔到msg 呀...我試下開新一個topic...各位住戶..我地要搬一搬屋呀

大宅

ck_鼠鼠
你見唔見到我..見到我就入黎啦.....

唉..新bk web 都唔知係咪未update好...好似舊好用d

別墅

原文章由 MRS.L 於 07-7-3 14:16 發表
我係舊果個等派彩的疑問出唔到msg 呀...我試下開新一個topic...各位住戶..我地要搬一搬屋呀

會搬去邊?
大家一齊努力唔好灰心 yccv239

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 yccv239 於 07-7-3 17:45 發表

會搬去邊?

咪搬左呢度囉~:lol :lol

別墅

係啦, 真係白痴。

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

姊妹們, 我見到你地喇, 點解舊果個topc顯示唔到新reply架

別墅

我地以後都要係呢個新屋企傾lu。

有無辨法可以將新既回覆放係最前?

男爵府

Totally agree with you. The old one is better.

原文章由 MRS.L 於 07-7-3 14:18 發表
ck_鼠鼠
你見唔見到我..見到我就入黎啦.....

唉..新bk web 都唔知係咪未update好...好似舊好用d

別墅

原文章由 yccv239 於 07-7-3 18:19 發表
我地以後都要係呢個新屋企傾lu。

有無辨法可以將新既回覆放係最前?

我都想將新既回覆放係最前..

大宅

大家好呀, yee 真係新不如舊呀, 我都feel 以前好用d, 又好睇d呀

伯爵府

真係睇唔慣呢個新畫面呀, 又唔可以將最新o既回覆放係最頂位置, 依家入到bk好似蕩失路咁呀

伯爵府

MRS.L,

呢間新屋雖然唔多好住, 不過都住住先啦

我今日DAY 14, D仔仲未CHECK到上下深呀, 但係TEMP又攪到我一頭霧水, 2/7 (35.88), 3/7(35.98), 4/7 (36.38), 從TEMP睇好似係2/7排卵, 但1/7我又CHECK到唔下深喎, 不過我都唔理咁多, 2/7 do do左先, 點都要放d丁丁入去守住個城架喇

大宅

各位
我地終於重聚喇

ck_鼠鼠
咦..你d temp 好低下喎..係lu...你應該2/7排左喎....咁你有拉絲未??
我d temp 又係時升時低....前幾日37.09...尋日又跌到36.6..今日又升到36.9.....

koko118,Shellley
我尋日幾驚見唔返d bk姊妹...haha...好彩唔打唔撞入返呢度咋..

卡樂b薯片, yvvc239
你地點呀...day 幾呀?? temp呢..正唔正常呀:loveliness:

伯爵府

MRS.L,

嗚嗚嗚~~我地重聚喇, 好感動呀:lol

我就係唔見有拉絲分泌呀, 所以我都唔敢肯定2/7係排卵, 我又搵miffymiffy買左一盒d仔呀, 咁又可以密密check住, 包無走雞啦

大宅

CK_鼠鼠
係LU..密D CHECK 住先囉..
我DO 埋尋晚..今個CYCLE 要抖下喇..等結果....
我今日DAY 22 LU

伯爵府

MRS.L,

真係越睇越唔慣呢個topic小左咁多頁呀

睇黎你今個cycle都好勤力喎, 交左咁多次功課, 依家一於抖下先啦, 好快你就收到成績表架喇

大宅

ck_鼠鼠
嗯..........等............等.........等...............:time:

係喎...y 你仲未check 都有上下深線架???

民房

hi, 你地好, 歡迎我加入一齊傾嗎?

大宅

gg2007
of course 啦...very welcome 啦........haha:D :D
係啦..分享下..
你有冇check 下temp, 用下排egg捧咁呢...cycle 準唔準呀?? 同埋努力左幾耐呀???
sorry..咁多問題... :lol

原文章由 gg2007 於 07-7-4 11:59 發表
hi, 你地好, 歡迎我加入一齊傾嗎?

伯爵府

MRS.L,

係啦~~我都唔知點解到今日day 14都仲未check到深下線, 上個cyce day 10就check到架嘛, 千其唔好...唔好....唔好打回原形返番去cycle 40, 我唔制呀!!!!

首頁

尾頁

跳至