在職全職

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

入黎報到啦,原來新版一過 1000 post 就要開新 topic
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

原文章由 esmehouse 於 07-7-3 15:50 發表
入黎報到啦,原來新版一過 1000 post 就要開新 topic

I hate the new BK version very much wor

d 公仔又核突, d post 又要向後睇

大宅

個新version好似好麻煩

原文章由 professor 於 07-7-3 17:30 發表

I hate the new BK version very much wor

d 公仔又核突, d post 又要向後睇

珍珠宮

好媽媽勳章

頂 ,,, 改乜鬼版呀
好鬼亂呀, 5識反呀

大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

仲有呀,有時 post 左 d 野係 show 唔到出黎架
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

好媽媽勳章

我都發現左e個問題呀 .....

g5g禁咩制可以update個page架 ?????

esmema
果日我game黎5到, 燒買中左流感, e+被隔離緊 :-( :-(

原文章由 esmehouse 於 07-7-4 10:34 發表

寶石宮

燒賣冇事麻 ,黎唔到唔緊要啦,Esme 都斷斷續續咳呀,都係多得我班親戚囉,我話唔可以比汽水、花生、薯片、麥當勞、糖果等等比 Esme 食,佢地又唔聽,每次就黎好番呢又要再睇過醫生,擒日個醫生都頂唔順打比我,話一定要介口,佢仲幫我寫左張紙比 d 親戚話 Esme 唔食我咩咩咩,希望佢地會聽啦,汽水、花生、薯片、麥當勞、糖果食少 d 又唔會死,次次都講到我唔比佢食話佢好慘喎咩都唔食得

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-4 10:54 發表
esmema
果日我game黎5到, 燒買中左流感, e+被隔離緊 :-( :-(

珍珠宮

好媽媽勳章

燒買成日發燒, 未停過, 99同103/4都係常見既number .... 唉 !!!!!!!!!! e+冇得7街, 冇得同小朋友反 ,,,, 要被隔離.

下 ..... 其實小朋友食少d ed野5c 死架, 慌佢地大左冇得食/冇機會食咩, 分分鐘食得仲多過你呀, 我都5比燒買食咁多ed野架, 病完之後更+冇得食, at least再抖多1-2weeks再食都5遲啦.

你d 親戚真係抵打呀 ,,, 攪到esme咁辛苦 ............

原文章由 esmehouse 於 07-7-4 11:00 發表
燒賣冇事麻 ,黎唔到唔緊要啦,Esme 都斷斷續續咳呀,都係多得我班親戚囉,我話唔可以比汽水、花生、薯片、麥當勞、糖果等等比 Esme 食,佢地又唔聽,每次就黎好番呢又要再睇過醫生,擒日個醫生都頂唔順打比 ...

寶石宮

我有 d 親戚可能冇小朋友,所以冇經驗點湊

你睇下點啦,黎到就黎啦,唔好比薯條燒賣食囉,食 Hamburger 囉

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-4 11:08 發表
燒買成日發燒, 未停過, 99同103/4都係常見既number .... 唉 !!!!!!!!!! e+冇得7街, 冇得同小朋友反 ,,,, 要被隔離.

下 ..... 其實小朋友食少d ed野5c 死架, 慌佢地大左冇得食/冇機會食咩, 分分鐘食得仲多過你 ...

珍珠宮

好媽媽勳章

莫講話因為冇小朋友而冇經驗點湊啦, EVEN有經驗既, 都係咁啦 ....

係啦, 我都要睇睇, 瑪姬果個我都要DEPENDS呀

原文章由 esmehouse 於 07-7-4 11:26 發表
我有 d 親戚可能冇小朋友,所以冇經驗點湊

你睇下點啦,黎到就黎啦,唔好比薯條燒賣食囉,食 Hamburger 囉

寶石宮

仲有 3 日可以 rest,應該冇問題

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-4 11:32 發表
莫講話因為冇小朋友而冇經驗點湊啦, EVEN有經驗既, 都係咁啦 ....

係啦, 我都要睇睇, 瑪姬果個我都要DEPENDS呀

大宅

esmehouse

我都未決定到黎唔黎到呀,要睇多兩日sorry
因為阿囡發燒左兩三日,今日先

珍珠宮

好媽媽勳章

MRS TIGER

呀女咩事呀 ??? 佢病左呀 ????

原文章由 老虎狗太太 於 07-7-4 12:18 發表
esmehouse

寶石宮

囡囡冇事麻 咁你一有消息就盡快通知我啦

原文章由 老虎狗太太 於 07-7-4 12:18 發表
esmehouse

伯爵府

夫人

燒買中左流感發燒 多d 休息

老虎狗太太個囡又病, 天氣5 好, 大家小心.

sonia 都有d 傷風咳, 成個week 都未好

珍珠宮

好媽媽勳章

dc

有心
你都叫sonia 5好接近細佬呀 ......................

原文章由 dorchiu 於 07-7-4 13:07 發表
夫人

燒買中左流感發燒 多d 休息

老虎狗太太個囡又病, 天氣5 好, 大家小心.

sonia 都有d 傷風咳, 成個week 都未好

大宅

我同事LUNCH時同我講話而家係流感高風期,大家小心照顧小朋友

夫人

囡囡都係因為傷風感冒而引起發燒,但斷斷續續燒2、3日
多謝關心

燒賣放假未呀,佢有無請假休息呀,邊個睇住佢呀

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-4 13:22 發表
dc

有心
你都叫sonia 5好接近細佬呀 ......................

珍珠宮

好媽媽勳章

Mrs tiger

oooooo e+d菌真係勁呀
希望你女女快d好番啦

燒買未放summer holiday架, 呢個week請sick leave囉 (今個week仲係exam week, 不過5係學術科-last week考左啦), e+公公婆婆take care佢, 夜晚我take care佢囉.

寶石宮

早晨呀咁多位

珍珠宮

原文章由 esmehouse 於 07-7-4 10:34 發表

yes yes, i have the same problem too :-(

首頁

尾頁

跳至