跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:回覆+N@t@lie+的帖子係合益廣場果邊間莉滿

原帖由 Chengbebo 於 14-02-11 發表
回覆 N@t@lie 的帖子

係合益廣場果邊間莉滿
多謝回覆。去到得返一包棉柔L, 其餘2間莉滿1間冇得剪。另1間冇貨

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:Pampers EE 2月份行蹤

別墅

錦田間藥房買綠色pampers nb size 要$45,
但行前少少去惠康買冇特價都只係$44.9!!
惠康買 仲要有一包m size(5條) / L size(3條) 送!!!
O晒嘴!!!

別墅

Pampers EE 因為抱病,明天的展銷不能開工,但不知他們公司會否安排其他人士頂替,請大家留意。

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

引用:Pampers+EE+因為抱病,明天的展銷不能開工

原帖由 evawpw 於 14-02-19 發表
Pampers EE 因為抱病,明天的展銷不能開工,但不知他們公司會否安排其他人士頂替,請大家留意。

...
21,22会开工?

禁止訪問

別墅

回覆:Pipi:) 的帖子

EE 可能要下個月先有行程。如 EE 通知我,再轉告大家。

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

引用:ee+22號之後起邊?今日去左金源冇ee起到

原帖由 Pipi:) 於 14-02-22 發表
ee 22號之後起邊?
今日去左金源冇ee起到
今日見到ee 呀,不過好貴,同不剪牌差不多價,所以冇買

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

Potato_K 發表於 14-2-22 20:36
今日見到ee 呀,不過好貴,同不剪牌差不多價,所以冇買
請問大家pampers ee係咪跟佢買片片有優惠架?我唔知又唔識,我都想han d 錢呀!可以教我嗎?
我住荃灣區的。

侯爵府

引用:Quote:Potato_K+發表於+14-2-22+20:36+今日

原帖由 kateau_hk 於 14-02-22 發表
請問大家pampers ee係咪跟佢買片片有優惠架?我唔知又唔識,我都想han d 錢呀!可以教我嗎?
我住荃灣區的。 ...
有ee 白p 以前-20$加送sample, 但片袋要剪印花!但現在有時冇得減.....荃wan ar....可留意自由報料版,有jm 有講

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 Potato_K 的帖子

荃灣邊間?唔該。

侯爵府

引用:回覆+Potato_K+的帖子荃灣邊間?唔該。

原帖由 kateau_hk 於 14-02-23 發表

我没留意,你去自由報料果度睇下

別墅

引用:回覆+Potato_K+的帖子荃灣邊間?唔該。

原帖由 kateau_hk 於 14-02-23 發表

其實每區都可能有不同品牌、不同產品的 EE (即推廣員),他們會在不同時間、不同地點做推廣,大家只需留意自己所屬區分的情況,或根據 Potato_K 的意見,可留意自由報料版,而每次推廣的優惠都會有所不同。

大宅

元朗幾時再有ee,想入定貨

別墅

引用:元朗幾時再有ee,想入定貨

原帖由 lovly_family 於 14-02-24 發表
元朗幾時再有ee,想入定貨
要等我識的 EE 出時間表,收到再通知大家。

子爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+lovly_family+於+14-02-24+發

原帖由 evawpw 於 14-02-24 發表
要等我識的 EE 出時間表,收到再通知大家。
哈囉,請問有冇3月份ee嘅時間表呀?

別墅

14一16/3 莉滿藥房 (安寧路)

EE 今次只提供一個日期,如有其他日期,盡快通知大家。

首頁

尾頁

跳至