在職全職

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

queen

好似係1000個post添咋

原文章由 sweetheart 於 07-7-4 13:01 發表
豈有此理, 我懷疑最多千五個post, 唔早響, 豈有此理!

大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

珍珠宮

好媽媽勳章

我比佢個a/c no.你, 你入錢比佢呀
我叫佢寄貨比你呀
你都pm我你既address呀
入左錢通知聲我

原文章由 mycathy 於 07-7-4 15:40 發表
夫人, 件衫仔既錢點俾妳/妳個fd呀?

珍珠宮

好媽媽勳章

即係點呀 ???? post 1個字 5得呀 ????
aryi ,,,, 我5識玩啦

原文章由 hakkantai 於 07-7-4 16:09 發表
超凡~少字又唔得,太多Post無alert又出唔到 想點

珍珠宮

好媽媽勳章

morning ar

呀妹上星期入左院, 到今日都未7得黎
所以都冇上幾日啦.

cathy
你入左數未呀 ,,,,, 入左call我呀

珍珠宮

好媽媽勳章

我+小姐入左院 (上星期4), e+都未7得院 ....
佢患左流感其中1種病毒, 仲要係最勁果隻, 引致佢支氣管炎
佢痾嘔咳發燒氣速樣樣齊
e+
dd, 冇發燒
but
仲要帶住條氧氣喉
多謝你地呀, 真係好心痛呀, 見佢食完野1咳就嘔
食得既又要嘔番哂出黎
好彩e生話佢仲可以, 5洗吊水
我地為有密d餵佢囉
e2日至有番d精神玩同有笑容咋

今日又要聞番氣啦 :-( :-( :-(

珍珠宮

好媽媽勳章

queen

有心

珍珠宮

好媽媽勳章

魚媽, 栗媽, poohpooh

有心, 多謝你地

尋晚我去到, 剛剛就係呀妹飲完奶1/2 hr, 燒餅抱住佢, 點知1轉手, 我1抱佢就咳, 嘔番哂所有奶出黎, 即 = 冇食過, 我好想喊, 但我又5想係我老公面前喊, 好心痛, 好肉痛呀 ..........................
呀妹尋晚好扭計呀, 我1走佢就係咁喊啦 :cry: :cry:

今早 e生check呀妹, 佢話d痰聲冇咁多啦.
e+真係要靠呀妹自己吸番多d oxygen, e生同佢再減少氧氣喉既氧份.

到afternoon, e生就決定同佢拆左條氧氣喉, 睇佢可5可以吸達指標, 如果e1,2日既氧氣情況係stable既, 就再consider佢可否7院.

希望佢得啦 ...........................

珍珠宮

好媽媽勳章

多謝你地呀 ....

呀, cathy呀, 你finally有冇入數呀 ? 我e排真係冇時間, 你攪掂左記得話我知. 再5係你可以call我啦 *(我5係吹你, 我驚miss左你d msg呀)

魚媽
我同件餅都有陪過夜, 上星期我同佢1人輪1晚, 今個week佢陪3晚, 我聽晚開始陪 (我拜5會放1日假)

e2晚我1走佢都好扭計, 係咁喊, 喊到5停, 仲媽媽聲, 好慘呀 .... 你地知啦, 佢越喊我地就越驚, 因為驚佢嘔囉. 不過佢嘔都5係1件壞事, at least佢真係可以嘔到d痰出黎, 唉 .... 個心好矛盾, 嘔到d痰就當然係好啦, 但另1方面, 佢嘔埋d奶就好心痛囉. 佢e+1日都5g有冇10安奶係真真正正落到肚消化 .................

珍珠宮

好媽媽勳章

真係衷心好多謝你地既祝福呀

岩岩件餅打黎, 佢話e生岩岩又同呀妹check過, 話佢吸氧情況好好多, 自己都攪得掂, 個肺都好清, 佢應該聽日可以出院呀 .................... 1天光哂

珍珠宮

好媽媽勳章

早呀

我返工啦
好多謝你地咁多位對呀妹既關心同祝福
小榛子好左好多架啦, 係就仲有少少咳, 同埋佢飲親奶/水都容易咳, 有時就冇乜野, but有時都會咳到嘔架, 見佢嘔d痰都少左 ......
d便便都正常番啦 ..................
e+佢2兄妹都仲要隔離, 婆婆過黎湊小榛子, 公公湊燒買 (this week only), 下個week佢2個又團聚啦.

珍珠宮

好媽媽勳章

ben個 ????
佢大佬係咪'拜仁' ?????

原文章由 poohpooh1668 於 07-7-23 17:32 發表
個日睇都仲諗,邊個係俊延,我地識唔識既呢? 到左今日先知你係邊個

珍珠宮

好媽媽勳章

希望啦 ,,,,, 佢由XL 變左L 啦 :-(

hey, 我地決定左請姐姐啦, 不過婆婆都會照黎, 唉, 度過計過for long term都係要搵番個人至得, 今晚我in第1個 (transferred by my fd gei), 希望佢ok啦. 5c 我煩惱呀.

原文章由 poohpooh1668 於 07-7-23 17:34 發表
咁就好喇, 好快收復失地嫁喇

珍珠宮

好媽媽勳章

咁係ben個呀

原文章由 poohpooh1668 於 07-7-24 10:27 發表
not'拜仁'啦!

珍珠宮

好媽媽勳章

呵呵 ,, 原來係條魚既親戚

原文章由 poohpooh1668 於 07-7-24 15:18 發表
條魚既兒甥黎呀

珍珠宮

好媽媽勳章

太奈冇人係樹啦

首頁

尾頁

跳至