跳至

首頁
23456...44

尾頁

子爵府

ladybird,

我終於 在 銀城 - 高田文具 買左本 "卡片收集冊" $29 可存 56張...
係 zoe 睇到的, 佢眼仔好利... 佢指住俾我睇 話: 有簿仔...?? 佢想要, 姐姐都有..?? 我初頭都唔知佢講乜...
個sales 解畫, 我先知...

佢地吊在近門口處... 唔留意真係睇唔到...

可惜個公仔 唔係 Love & Berry... 係什麼 "美人魚" ??.. 都好喇..我見仲有 beetle... 其他款 就唔記得了

btw, 我買完o野.. 仲送左張$3.- coupon 俾我, sep 3 前 買滿 $30 可用, 你有無o野 買 ??.. 送俾你丫 ??
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

all,

Re.: 返學鞋

我見 BK d 人講 kids bluster (好似係咁"吋") 幾好, 我行街見到有 ...$159 正價, 又平 又軟... 個囡話舒服.. o岩o岩買左對...
Dr Kong 要 $3xx... 我諗個囡又唔係扁平足, 應可慳番.. e+ 見bk d 人話 對扁平足無幫助... 覺得自已好彩

btw, Dr Kong d 白襪 好似唔錯... $39/3paris .. 我好少買到d 滿意o既 襪仔.. 唔太厚 唔太緊 又貼身... 仲係綿質.... 大家有興趣可以去睇下
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

all,

我有 Festival Walk glacier (ice-skating) Coupon 2張送出

半價 的 for 1節 ... 有效期至 31/8

summer 只開下午 1:30 -10:30,

我記得 1:30-3:00 1節 $50/位 , 平日

其他時間 & 價錢 我都唔記得 了 .......

邊個想要 ??

男爵府

mmak,
agreed!兩樣野都唔錯, Macy對鞋幾乎日日穿的, 著了成年d皮冇脫皮情況:mrgreen:
原文章由 mmak 於 07-8-15 23:19 發表
all,

Re.: 返學鞋

我見 BK d 人講 kids bluster (好似係咁"吋") 幾好, 我行街見到有 ...$159 正價, 又平 又軟... 個囡話舒服.. o岩o岩買左對...
Dr Kong 要 $3xx... 我諗個囡又唔係扁平足, 應可慳番.. ...

大宅

mmak

你最終賣了張 PXX highchair沒有?

我經YAHOO賣咗啦, $600 成交. 但原來好似要比登載費, 你有冇experience, 係唔係一定要pay, 若果賣唔成, 使唔使比哩? ?-( tks
願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

男爵府

原文章由 dorismama 於 16/8/07 11:29 PM 發表
mmak,
agreed!兩樣野都唔錯, Macy對鞋幾乎日日穿的, 著了成年d皮冇脫皮情況:mrgreen:

dorismama
咁好? 咁我下次要買比妹妹著啦. 佢著鞋好粗+, 鞋頭 d leather 一定"luck"+呢.

子爵府

醒目開學勳章

dorismama,

where to buy kid bluster? Wing On?

子爵府

kahobb,

賣左好耐了... $400 咋... 個囡唔用 好阻地方, 對方肯來我家樓下自取... 都好喇... 免煩 !!

Yahoo 我無試過, 我就係唔識用... 好似成交係要收費 的...
好似有個 ??... Go2HK website 就免費 ??... 我都唔識用 ??

原文章由 KAHOBB 於 07-8-27 07:53 發表
mmak

你最終賣了張 PXX highchair沒有?

我經YAHOO賣咗啦, $600 成交. 但原來好似要比登載費, 你有冇experience, 係唔係一定要pay, 若果賣唔成, 使唔使比哩? ?-( tks ...

子爵府

Xanthe,

zoe 對 kids BUSTER, 在d 賣童裝o既 舖仔買o既... 我見 款式不多的, 黑/白色 皮鞋 女裝都係每色得2個款, 男裝 我無留意, 都係唔多款的... 白波鞋 一樣得幾隻...

好似 話 Jusco/ 千色店 ... 都會有... ??

你問下d BK mami 每年都有人問 邊處有得賣...

原文章由 Xanthe 於 07-8-27 11:23 發表
dorismama,

where to buy kid bluster? Wing On?

大宅

Xanthe

你可以去SINCERE睇吓, 我個幾月前去西KOWLOON 中心-Sincere 公司買Fissler時見到頗多KID BUSTER款, 唔錯吓, 你可打去check 吓先.

原文章由 Xanthe 於 07-8-27 11:23 發表
dorismama,

願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

男爵府

Xanthe,
除咗mmak同kahobb講的地方外, 有d普通鞋舖都會有, 百零蚊有售! 款真的不多, 但o岩心水同腳型就ok, 我兩個細路d腳仔都厚肉, 所以覺得ok!

dorismama,

子爵府

xanthe & shanshan,

Kids BUSTER d 手工 都 ok ...
我買過 "Frog" (d 人話 好), 好軟幾舒服 但款就麻麻... 手工一般..

kids BUSTER 就靚好多了, 試下喇... 百幾蚊 抵著嘛

原文章由 dorismama 於 07-8-28 11:47 發表
Xanthe,
除咗mmak同kahobb講的地方外, 有d普通鞋舖都會有, 百零蚊有售! 款真的不多, 但o岩心水同腳型就ok, 我兩個細路d腳仔都厚肉, 所以覺得ok!

子爵府

醒目開學勳章

mmak, dorismama and kahobb,

thanks.

男爵府

Xanthe,
You are welcome!

原文章由 Xanthe 於 07-8-28 17:16 發表
mmak, dorismama and kahobb,

thanks.

大宅

mmak,
如果上幾次無買過嗰d卡片袋, 我都會諗諗... rachel都無用daddy買比佢d卡片袋, 佢只係鍾意zoe送比佢嗰袋仔

原文章由 mmak 於 07-8-14 22:17 發表
ladybird,

我終於 在 銀城 - 高田文具 買左本 "卡片收集冊" $29 可存 56張...
係 zoe 睇到的, 佢眼仔好利... 佢指住俾我睇 話: 有簿仔...?? 佢想要, 姐姐都有..?? 我初頭都唔知佢講乜...
個sales 解畫, ...

子爵府

ladybird,

小朋友 好叻 識得自己揀... 有公仔圖像 佢地就開心 !!

我見到有個女仔 用 "love & berry" 簿仔 ... 真係好靚o架... $70 太貴了..唔值
$29 係 cheap D ... zoe 要自己拎住(攬實), 一跌落地就散左... 要自己再黏貼返 ...:tongue:

原文章由 ladybird 於 07-8-28 22:19 發表
mmak,
如果上幾次無買過嗰d卡片袋, 我都會諗諗... rachel都無用daddy買比佢d卡片袋, 佢只係鍾意zoe送比佢嗰袋仔

男爵府

原文章由 mmak 於 28/8/07 12:43 PM 發表
xanthe & shanshan,

Kids BUSTER d 手工 都 ok ...
我買過 "Frog" (d 人話 好), 好軟幾舒服 但款就麻麻... 手工一般..

kids BUSTER 就靚好多了, 試下喇... 百幾蚊 抵著嘛

...

mmak
唔該哂, 返屋企一check, 原來今年就係買呢個 brand 比 Natalie著返學啦.

babydoris
Katrina 同你兩個小朋友一樣, 又係"腳仔都厚肉", 睇怕下年真係要買对比佢 try 下啦. Thank you.

子爵府

all,

Hong Kong Disneyland

1/9 - 23/9 呢段時間內
每位 annual pass 賓客 可以帶 一位朋友 入園一次

一帶一咁囉 唔分 大人 小朋友
幾多張 AP 就換幾多張 free day ticket
只限換飛當天使用~

子爵府

原文章由 mmak 於 07-9-10 14:41 發表
all,

Hong Kong Disneyland

1/9 - 23/9 呢段時間內
每位 annual pass 賓客 可以帶 一位朋友 入園一次

一帶一咁囉 唔分 大人 小朋友
幾多張 AP 就換幾多張 free day ticket
只限換飛當天使用~ ...

有咁荀既野?

男爵府

Icycream,
係呀!我剛用完此優惠, 用了阿囡同hubby個quota帶了公公婆婆去, 仲有一個quota, 諗住完結前去多次, 帶埋阿妹去, 不過要本人show ID card, 才可換票!
原文章由 Icycream 於 07-9-10 15:44 發表

有咁荀既野?

首頁
23456...44

尾頁

跳至