跳至

首頁
34567...44

尾頁

大宅

all

呢個優惠really 抵, 我this FRI 都會請一個迦南同學仔一起去 . 可惜hubby's aunnal pass quota 用唔到, 唔係帶多個去.

原文章由 dorismama 於 07-9-10 16:03 發表
Icycream,
係呀!我剛用完此優惠, 用了阿囡同hubby個quota帶了公公婆婆去, 仲有一個quota, 諗住完結前去多次, 帶埋阿妹去, 不過要本人show ID card, 才可換票!
...

[ 本文章最後由 KAHOBB 於 07-9-10 20:10 編輯 ]
願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

子爵府

kahobb,

我 zoe 返下午丫 .... 用唔到

原文章由 KAHOBB 於 07-9-10 20:09 發表
all

呢個優惠really 抵, 我this FRI 都會請一個迦南同學仔一起去 . 可惜hubby's aunnal pass quota 用唔到, 唔係帶多個去.
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

係丫, jetso 喱... 我一昅到 即刻報料 ...

阿 candybb & cindyma 個 Annual pass sat &sun 都入得 ...

原文章由 Icycream 於 07-9-10 15:44 發表

有咁荀既野?
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

dorismama,

咁 ... 即係 每個 pass 只可用1次 帶1個人 ??

原文章由 dorismama 於 07-9-10 16:03 發表
Icycream,
係呀!我剛用完此優惠, 用了阿囡同hubby個quota帶了公公婆婆去, 仲有一個quota, 諗住完結前去多次, 帶埋阿妹去, 不過要本人show ID card, 才可換票!
...

大宅

我知道呢個 jetso, 呢個 sun 會帶朋友去.....

原文章由 mmak 於 07-9-10 22:06 發表
係丫, jetso 喱... 我一昅到 即刻報料 ...

阿 candybb & cindyma 個 Annual pass sat &sun 都入得 ...

男爵府

mmak,
right!仲要pass本人親身帶, 本人都去先得!

原文章由 mmak 於 07-9-10 22:09 發表
dorismama,

咁 ... 即係 每個 pass 只可用1次 帶1個人 ??

[ 本文章最後由 dorismama 於 07-9-10 23:35 編輯 ]

大宅

我都會帶我家姐, 姐夫入去 , 仲想帶俚我呀爸, 呀媽 .....

原文章由 Cindy媽咪 於 07-9-10 23:27 發表
我知道呢個 jetso, 呢個 sun 會帶朋友去.....

子爵府

candybb,

用 1次咋 ...

原文章由 CandyBB 於 07-9-11 09:25 發表
我都會帶我家姐, 姐夫入去 , 仲想帶俚我呀爸, 呀媽 .....

大宅

所以e+呀朋友同我地一齐去&then帶俚我daddy , mami .....

原文章由 mmak 於 07-9-11 10:55 發表
candybb,

用 1次咋 ...

大宅

Hi, all

今午收到份新世界百貨公司的Cosmetic Fair promotion leaflet, 有份Sofina "防哂護膚套裝"好筍.

特价$460一套, 包 UV CUT MILK (30ml) 值$250 + LOTION (200ml) 值$210 , 再附加潔臉旅行套裝(兩支@30ml) & 謢膚旅行套裝 (兩支@30ml).

新世界百貨VIP 有10% off, 另再每購$350 - $35, 即係折實$379 咋. Total 有6樣嘢. 出面最多得9折, 仲冇嘢送tim.

我明天下午會去買, 你地若興趣請早通知.
願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

子爵府

all,

暑假時, 冒險樂園 咪有個"好學生獎勵計劃" o既, 只要帶返張 member card 去 同d staff 講: 想領取 25個 tokens 就得o架喇...

before 31/10/2007 ....快d行動o勒~~

男爵府

mmak,
謝謝提醒, 我仲以為冇到期日tim!
原文章由 mmak 於 07-10-20 18:56 發表
all,

暑假時, 冒險樂園 咪有個"好學生獎勵計劃" o既, 只要帶返張 member card 去 同d staff 講: 想領取 25個 tokens 就得o架喇...

before 31/10/2007 ....快d行動o勒~~ ...

子爵府

all,

click >> 兒童 costume 開倉

10/16號 開始,做到29號... 會開多1天 到 Tue
星期一至五11-7
星期六 11-4
19號休息

地址:荔枝角青山道588-592號
永盛工業大廈12樓5室
[青山道美心MX隔離, 電梯11字上一層]

註: 荔枝角MTR B1出口[大南西街]

[ 本文章最後由 mmak 於 07-10-29 17:28 編輯 ]

子爵府

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1184147&extra=page%3D2

TOMMY BEAR 開 倉 資 料

$10 童 裝   全 棉 唔 甩 色http://appledaily.atnext.com/template/apple_sub/art_main.cfm?iss_id=20071029&sec_id=38165&subsec_id=10141761&art_id=10348489

日 期 ︰ 10 月 29-31 日
時 間 ︰ 11:00am-7:00pm
地 點 ︰ 上 環 德 輔 道 中 130-132 號 大 生 銀 行 大 廈 603-604 室
電 話 ︰ 2426 8771
註 ︰ 只 收 現 金

男爵府

MMAK, 咁您仲去唔去?? 去就是旦幫我執件AUROMA吖唔該!

原文章由 mmak 於 07-10-29 12:47 發表
all,

click >> 兒童 costume 開倉

10/16號 開始,做到29號... 會開多1天 到 Tue
星期一至五11-7
星期六 11-4
19號休息

地址:荔枝角青山道588-592號
永盛工業大廈12樓5室
[青山道美心MX隔離, 電梯11字上一層]

註: ...

子爵府

ross,

99 入左醫院, 要去探佢, 行唔開 !!.... 等出年再去咯

原文章由 meowross 於 07-10-29 21:17 發表
MMAK, 咁您仲去唔去?? 去就是旦幫我執件AUROMA吖唔該!

男爵府

mmak,
你99冇事ma?祝佢早日康復!好橋,我99都係早幾日入了醫院,剛出院呢!
原文章由 mmak 於 07-10-29 23:39 發表
ross,

99 入左醫院, 要去探佢, 行唔開 !!.... 等出年再去咯

男爵府

babydoris,
Please check pm!:-P

子爵府

dorismama,

有心... 多謝....
佢過2日可出院了, 佢情況本來唔多樂觀... 佢算好叻...
我地仲諗住 偷運 zoe 入去 睇下佢, 佢好卦住 麻麻 ...

原文章由 dorismama 於 07-10-30 21:52 發表
mmak,
你99冇事ma?祝佢早日康復!好橋,我99都係早幾日入了醫院,剛出院呢!

男爵府

mmak,
細佬出世時我地都成功偷運過Macy入去探細佬,探咗一輪才被發現 ,不過如果係高度傳染病房,就制唔過lor!take care!

原文章由 mmak 於 07-10-31 09:20 發表
dorismama,

有心... 多謝....
佢過2日可出院了, 佢情況本來唔多樂觀... 佢算好叻...
我地仲諗住 偷運 zoe 入去 睇下佢, 佢好卦住 麻麻 ...

首頁
34567...44

尾頁

跳至