跳至

首頁
12345...16

尾頁

大宅

part 1 留唔到言呀,過黎再傾啦

別墅

報到 ~~

話時話, 轉咗版面唔係好慣 ...

子爵府

無錯, 新的版面令人想c的感覺

大宅

僖僖一歲後生性左,夜晚一覺瞓天光(唔好小氣呀)

anna,

bryant瞓覺情況點呀?

別墅

bryant 仔又係 好咗 bor ~~ 而家11pm 瞓到第二日 6am, 以前 2 am 一定醒, 扭下抱咁... 而家雖然連埋晏覺都係 8 hours, 但 一覺瞓天光, 感覺唔錯唔錯

子爵府

自從我想將夜訓b轉型之後, good左好多, 之前成日11點-12點(晚上)先訓, now迫佢10點上床, 典半個鐘左右, 可以訓到第2朝8-9點, 加埋晏覺都有2個hrs咁~

今日破天荒攬住佢一齊訓左3個hr 午睡, 真係好耐未試過

大宅

咁潼潼真係瞓得好好喎~ ~僖僖11-12點,到6點就要起身飲奶,咁樣已經好好,唔洗我一晚起十幾次身

尋日呀,發現僖僖髮尾位置,皮膚下面多左粒野,我隻狗又生左粒脂肪瘤,好似一樣咁,嚇c我那那聲帶僖僖去睇醫生,醫生話係纖維瘤黎,但因為佢冇痴實d肉,同個位置影響d神經,就可以不理 除非第時佢覺得痛同粒瘤仔大先要開刀攞出黎~

複式洋房

報到!新版好煩,成日唔知自己去左邊。

子爵府

joyce, 但潼潼好反訓, 因為自從rose chan之後, 佢慣左係大人床訓(我頭都痛埋), 咁周不時會放佢係中間, 等佢訓林左先move番bb床, 但有時我都太累訓鬼左...訓都唔緊要, 潼潼訓著時係360度打功夫, 我真係唔明, 點解一個bb可以反訓得咁交關, 每次我張開眼, 佢都係唔同位置唔同左角度, most of the time都會係對腳係我頭隔離....唉...就算放佢係bb床, 正正中間, 到天光左右, 又會見到佢係成個人打橫係 最高位置....

伯爵府

我都係度報到先:mrgreen:

伯爵府

真係轉左新版面好麻煩:tongue:

伯爵府

小晴已經好返哂喇,其實只係普通腸胃炎,但都唔知點解會痾咁多日...不過而家無事就得喇

我就聽日入院做小手術,要一星期後先可以返o黎喇,希望到時bk會改善啦

複式洋房

原文章由 susanpang 於 07-7-6 21:36 發表
小晴已經好返哂喇,其實只係普通腸胃炎,但都唔知點解會痾咁多日...不過而家無事就得喇

我就聽日入院做小手術,要一星期後先可以返o黎喇,希望到時bk會改善啦

你要小心啦!努力!一星期後見!我同angus會同你打氣的啦!

別墅

Joyce,

僖僖 同 Bryant 仔都 得好咗, 可喜可賀 !! 至於粒纖維瘤應該唔怕嘅

Ronni,

潼潼真係瞓得好好喎 !! 好鬼羨慕 !!
反訓呢樣野有 Bryant 仔陪潼潼, , 佢都好反訓 !! 唔單只360度打功夫, or 到天光左右會見到佢係成個人打橫係 最高位置, 仲會d 枕頭由床頭去咗床尾, 2 個攬枕 1個 飛咗落地,1個倒掛床欄, 床圍東歪西倒, 有時連床單都掀起咗一大截, 直頭好似打完仗咁 ?-(

伯爵府

原文章由 kathy2006 於 07-7-7 01:09 發表

你要小心啦!努力!一星期後見!我同angus會同你打氣的啦!

多謝支持!

伯爵府

anna,

小晴都唔好得好多,有時佢會同我地訓,會攪到daddy最後無位訓,因為由打直變左打橫訓架...

伯爵府

moon,

如果見到留言,請你搵返我啦,有事搵你

複式洋房

DEAR ALL,我個仔都唔好得幾多,佢每一晚都係打住轉來睡的,而且每次都唔知去左邊。

子爵府

原文章由 annachik 於 07-7-7 09:41 發表
Joyce,

僖僖 同 Bryant 仔都 得好咗, 可喜可賀 !! 至於粒纖維瘤應該唔怕嘅

Ronni,

潼潼真係瞓得好好喎 !! 好鬼羨慕 !!
反訓呢樣野有 Bryant 仔陪潼潼, , 佢都好反 ...

但我有時會諗係唔係正常既反應, 定會唔會話, 唔夠安全感呀, 訓得唔夠好呀之類?

同埋衰妹呢排好抗拒抹痢, daytime固之然比佢咬到我c先抹到, nighttime訓左時, 直情牙齒緊閉, 橇都唔開...好沮喪, 呢隻污糟豬

大宅

報到 報到 報到

首頁
12345...16

尾頁

跳至