嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

兩個月大的小b----
想問下各位:
你地覺得沖涼用mustela好d??
定係chicco好d..??
咁lotion又邊隻好d呢///??
你地的小b多數用邊隻牌子...???
我愛鱆魚&小b~

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原文章由 貪靚鬼 於 07-7-5 13:57 發表
兩個月大的小b----
想問下各位:

2樣都好WO
用SEBA 呀 OR CHICCO AR

男爵府

我兩個小朋友都係用chicco, okay 喎!

洋房

我個小b用mustela
兩個月大的小b----
想問下各位:

大宅

兩個月大的小b----
想問下各位:

我兩隻都有用都唔錯呀!

男爵府

我無用過chicco, 唔知好唔好. 不過亞囝就用mustela的2 in 1 用到差唔多2歲. 啱啱轉左QV. 至於lotion, 我就唔鍾意mustela, 夏天嫌佢'笠'好難搽. 冬天又覺得佢唔夠潤. 另用過瑞士寶寶都係麻麻地. 跟住試QV, 1路用到依家.
兩個月大的小b----
想問下各位:

大宅

兩個月大的小b----
想問下各位:

我阿女由初生開始已經用mustela 2in1沖涼, lotion都係, 冬天就要用mustela既cold cream, 因為lotion唔夠潤, 夏天防晒我都係搽mustela, 30spf for 出街, 50spf就for去游水, 我個人覺得佢d products都幾好咖

男爵府

兩個月大的小b----
想問下各位:

chicco 好用!!

mustela 好潤, 有濕疹啱用D, 架上而加夏天..........

大宅

原文章由 貪靚鬼 於 7-5-07 13:57 發表
兩個月大的小b----
想問下各位:

2 隻都有用

別墅

想問下各位靚媽--你地覺得邊隻好d..??

Pang Pang 沖涼用Seba & Lotion is Mustela

伯爵府

魅力王子

my son use swisso

男爵府

我亞囡沖涼用chicco, lotion用mustela~~兩樣都ok~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

複式洋房

想問下各位靚媽--你地覺得邊隻好d..??

我BB沖涼和lotion都係用日本"阿B哥"

大宅

好媽媽勳章

沖涼就兩隻都用過....mustela 同chicco 都好好
而lotion就由出世都而家都係用mustela....good
防曬都係用mustela

兩個月大的小b----
想問下各位:

男爵府

我岩岩同Matthew仔轉左nu skin bb系列,
我朋友由初生用到而家6個月,只係共用左2支多小小,
$120一支好底用,又滑又保濕~唔駛搽lotion都好正!

我之前用開chicco$148只可以用1個多月,計落唔多底~

師奶仔計 數

[ 本文章最後由 文里文靜 於 07-7-13 02:26 編輯 ]

禁止訪問

畀面勳章

大宅

我阿b都係2個月大, 沖涼及lotion 都係用 chicco
幾好:-P :-P :-P

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Mustela

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 文里文靜 於 07-7-13 02:24 發表
我岩岩同Matthew仔轉左nu skin bb系列,
我朋友由初生用到而家6個月,只係共用左2支多小小,
$120一支好底用,又滑又保濕~唔駛搽lotion都好正!

我之前用開chicco$148只可以用1個多月,計落唔多底~

...

嘩衰野你用得咁快既!!
我同個仔用chicco 1000ml果隻...用到半年有多喎...
之前細個用得重少,用200ml 2合1我都都用到2,3個月~
因為吱少少已經好夠喇~

侯爵府

好媽媽勳章

Mustela
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

首頁

尾頁

跳至