心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

上次用開個ee無期比我, 要重新搵個, 又唔知好唔好, 你地有無得介紹呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

原文章由 vickichan 於 07-7-5 16:30 發表
上次用開個ee無期比我, 要重新搵個, 又唔知好唔好, 你地有無得介紹呀

明愛社區服務中心 (湾仔區及東區)
電話:28870567�25677544

如你要九龍或新界區,可以問問佢果邉電話。

男爵府

vickichan,

Please check pm

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 vickichan 於 07-7-5 16:30 發表

我亞姨因為幫老公手所以之前推左d工作你想唔想約佢來見下呢?佢都係讀完陪月課程架啦.pm我呀thx~~

<br><br>

別墅

專業陪月員

我相熟那個陪月(電話:67338783 ),有僱員再陪訓之專業陪月員証書 、家務助理証書 & 急救証書,而且收費一啲都唔貴同家務助理差不多。 佢會與客人相方簽訂合约,訂明絛款收取二成訂金。她多處都去.....港島太古城、新界錦田、九龍長沙灣都去過做,又湊過好多個 BB ,對 孕 婦 產 後 補 身 ,紓 緩 情 緒 ,及 照 顧 初 生 嬰 兒 、處理 臍 帶 等 工 作 已 駕 輕 就 熟 ,又懂英語 ,可教賓賓 ,煮嘢食又好味 ,又有經驗 。

複式洋房

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!VsFf5leCHwTRdiUX7BngGDVUgWb3QFWI
希望有用
難以啟齒、難能可貴。呵呵

複式洋房

http://01power.net/demo/coop/mothercare/member.htm
難以啟齒、難能可貴。呵呵

禁止訪問

家姐有請到陪月, $8XXX (全包)

首頁

尾頁

跳至