美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

好耐無做過peeling,今晚行過屈人寺,買左依二隻野試下,用後感覺膚色通透左!平平地,ok喔。

一個人的快樂, 不是因為他/她擁有得多, 而是因為他/她計較得少, 願我們有一顆知足常樂的心.

男爵府

引用:好耐無做過peeling,今晚行過屈人寺,買左依

原帖由 Bo-Bo 於 14-02-07 發表
好耐無做過peeling,今晚行過屈人寺,買左依二隻野試下,用後感覺膚色通透左!平平地,ok喔。
亁咗成塊搣定捽出來既peeling ?

男爵府

好用嗎? 好耐之前用過呢個牌子麻麻地

大宅

引用:Quote:原帖由+Bo-Bo+於+14-02-07+發表好耐

原帖由 JK2012 於 14-02-08 發表
亁咗成塊搣定捽出來既peeling ?
我沖完涼就捽,捽出好多老泥,再洗面,用後感覺塊面,乾淨d!

一個人的快樂, 不是因為他/她擁有得多, 而是因為他/她計較得少, 願我們有一顆知足常樂的心.

大宅

引用:好用嗎?+好耐之前用過呢個牌子麻麻地

原帖由 fracfrac_baby 於 14-02-08 發表
好用嗎? 好耐之前用過呢個牌子麻麻地
我都係第一次用依個品牌,只係去都咁啱做跟75拆,可再加$99買個night cream,所以大擔試用,so far 用後感覺唔錯!

男爵府

引用:Quote:原帖由+JK2012+於+14-02-08+發表亁咗

原帖由 Bo-Bo 於 14-02-09 發表
我沖完涼就捽,捽出好多老泥,再洗面,用後感覺塊面,乾淨d!
Thanks! 我想搵返成塊搣出來的peeling .

首頁

尾頁

跳至