自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇眼科醫生介紹?係私家做幾錢?
謝謝

侯爵府

hashtag影視迷勳章

回覆:急問白內障

我媽一年前做左,一對眼差不多4萬 (私家診所)
除左做白內障,2隻眼加埋除散光晶片

大宅

回覆 neko138 的帖子

請問可以俾多d資料我嗎?謝謝

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我媽一年前做左,一對眼差不多4萬+(私家診

原帖由 neko138 於 14-02-08 發表
我媽一年前做左,一對眼差不多4萬 (私家診所)
除左做白內障,2隻眼加埋除散光晶片
一次做晒一對眼?
應該分開做減低風險?

neko138  二隻眼要分開,相隔半個月左右  發表於 14-2-8 20:59

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

胡澤燊 Jackson Woo

我公司起碼有7個同事搵DR. Woo 做,個個都讚

大宅

回覆 littlekaty 的帖子

請問幾錢到?

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:erica_fung 的帖子

我都唔清楚,因為公司醫保全包,個個同事都係無比過錢,做完就走。

淨係知評價好高,我部門仲有4個就退休既排住隊做

珍珠宮

引用:請問有冇眼科醫生介紹?係私家做幾錢?謝謝

原帖由 erica_fung 於 14-02-08 發表
請問有冇眼科醫生介紹?係私家做幾錢?
謝謝
12用做左。好似2萬五

男爵府

引用:我媽尋年三月做了,經bk的jm分享,莊志強醫

原帖由 KT0603 於 14-02-08 發表
我媽尋年三月做了,經bk的jm分享,莊志強醫生。上網就seach到診所資料。
好有經驗,對老人又細心,診所內的 ...
大約五年前我媽咪都係搵莊醫生做,佢對老人家真係好細心同有耐性講解,當時都係收呢個價

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:winniecws 的帖子

我嗲哋之前睇既醫生叫佢一齊做,收平一千,但我覺得應該分開做

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我奶奶前年做, 好似係$18,000左右一隻眼。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

winniecws 發表於 14-2-9 01:34
我嗲哋之前睇既醫生叫佢一齊做,收平一千,但我覺得應該分開做
我奶奶和我媽咪個醫生都話做完一隻先一隻, 唔會同一時間做!

首頁

尾頁

跳至