跳至

首頁

尾頁

男爵府

嘩~~~

你真快呀

[ 本文章最後由 YuYung 於 07-7-9 17:53 編輯 ]
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

原文章由 DuncanMaMa 於 07-8-10 13:15 發表
Typhoon signal 3 will not have Golf Training.

Oct training schedule had been posted in the web. I booked all Sunday class for Duncan too.

9月我都未book呀, 你就要book10月
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

今日真係唔好意思呀, 你地在車站等我地, 但aric同寶寶一出黎, 唔理 3 x 7 = 21 就沖左上車, 我地2個媽咪, 只好跟上, 到碼頭後, 2位媽媽就解釋畀2位咁沖動的公子聽, 要佢地在一旁等到你們來到, 才可以上船。
duncan就最照顧aric架喇, 去到邊都會叫aric..哈哈...
希希就最乖, 明明自己好想玩部機, 都讓畀第2位小朋友玩, 自己再排過隊,

男爵府

我今日先book左9月咋

男爵府

12月我報左前2個星期日, 其後2個未報, 接近NEW YEAR, 唔想報住

男爵府

原來我呢個星期日無報到呀, 要到12月先見到大家喇

男爵府

我未報呀, 諗住星期日入去時先報呀,
果日我無車呀, 要背好多嘢入去呀,
因為李少仲有下場, 就係踢波,

男爵府

暫時book左

3月2日 13:00-15:00 mable (今天先book的)
3月30日 13:00-15:00 mable
4月13日 13:00-15:00 mable

男爵府

我剛剛book左呢個星期日 27 swing

男爵府

我地暑假要頭暑呀, 所以要等9月先book, 不過9月又小一, 所以都係有排唔使去玩囉

男爵府

我家大少話要格一周去一次 golf 喎, 今日就去左玩 swing , 大少又要重新學, 頭左三個月, 忘記得7788,

男爵府

無人湊去囉, 星期日又想 familyday, 不過我就格一個星期去, 所以暫時都會 keep 住去玩, aric又話要落場打, 但咁難 book...所以我由佢打 swing 先, 真係見佢打得唔錯時, 先再比佢落場

原文章由 ACYW 於 08-10-17 20:52 發表
Why?

男爵府

我報左29號3小時9個洞比aric呀

男爵府

我都係咁話

原帖由 nnfonder 於 09-1-5 23:31 發表
呢排都好凍喎, 我都係keep返一個月打一次就算了, 功課比較緊迫呢.

首頁

尾頁

跳至