懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家好呀,我而家34weeks,尋日去健康院產驗,
姑娘同醫生都摸倒bb個size細左好多,唉...真係好擔心,
而家要返去威院排期檢查,但要成20號,
我覺得好耐呀,所以我想去c+度檢查and超聲波,
但因為我一向都冇去開c+架,只係去健康院,
所以想大家介紹一下d c+比我,
請講醫生資料and價錢,十萬個唔該!

複式洋房

昌運Dr.曽祥風

原文章由 baby0819 於 07-7-10 09:43 發表
姑娘同醫生都摸倒bb個size細左好多,唉...真係好擔心,
但因為我一向都冇去開c+架 ...

大宅

大埔得好少產科醫生, 個人認為 808 認真唔掂 :tongue: , 曾祥風我未睇過, 我結果都係 book 沙田翹康余啟文醫生~
不過婦產科通常都冇得 book 即日, 你可以搵住一個照左先, confirm bb 冇事自己放心哂先, 之後再去搵你之後長 book 果個.

原文章由 baby0819 於 07-7-10 09:43 發表
但因為我一向都冇去開c+架 ...

大宅

我住粉嶺的. 在粉嶺聯和虛帝庭軒商場 1 樓 30A號舖, 有個婦科醫生, 叫溫紅紅. 佢好細心架. 你唔介意遠的話. 不如睇下啦

但要約時間. 電話是: 21268676
溫醫生平時於 : 星期一, 二, 六, 晚上:6:30 - 8:30
星期四下午3:30-8:30
星期日上午:11:00-1:30

希望幫到你!

洋房

我都住大埔,我係元朗睇,佢朝9晚9冇lunch,我試過有突發事,look即日都ok,醫生ok,不過可能要等耐少少,照超聲波$380,可包藥,電話:24783966
希望幫到你,你唔好咁擔心,可能天氣熱,你休息同食嘢唔係咁吸收啫,我33週個陣,去照,bb體重同正常相差3星期,之後我瞓多d,食多d,37週個陣再去照都追返正常,所以唔駛咁擔心,冇事o既,good luck,add oil

首頁

尾頁

跳至