潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問星期五朝早會唔會有零售呢?因為個日放假,我想去買衫呀!Thanks!!:-P

男爵府

原文章由 panda/mama 於 07-7-11 06:33 發表
請問星期五朝早會唔會有零售呢?因為個日放假,我想去買衫呀!Thanks!!:-P

好多都可零售, 問下就知, 除左貼左謝絕果d之外.

珍珠宮

沉日,我放公去o黎,開始減價,多o左賣零售,我都買了好幾件衫,都是around $30-$50!!真扺買!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

伯爵府

通常星期六才有零售的...
平時是批發的.....3件起.

原文章由 panda/mama 於 07-7-11 06:33 發表

別墅

When will they open on Saturday ?

原文章由 helenjoe 於 07-7-12 22:14 發表
通常星期六才有零售的...
平時是批發的.....3件起.

別墅

其實, 只要你唔好星期一就好多都做零售嘅, 同埋, 有時你見人地攞緊貨, 你千祈米問人地幾多錢, 好多都樂意賣.

男爵府

我都好掛住香工呀... 但係自從生0左bb之後, 都未去過0拉...
違規簽名-超版代刪

別墅

I went there yesterday with a friend.

I bought 1 bag $120 + 1 bag $50 + 1 T-shirt $40.
My friend bought 1 bag $70 + $100/3 T-shirts + 1 T-shirt $50 + 1 skirt $50. Good deal !

We arrived there around 11AM and there was not so many people so you can look around easily but it started to be crowded after 2PM

原文章由 hihicathk 於 07-7-15 00:55 發表
我都好掛住香工呀... 但係自從生0左bb之後, 都未去過0拉...

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

我琴日都去左.

我買左 2條裙, 1個bag each $50
一件衫 , $49

good!

上次去一件野都買唔到.... 今次好happy

男爵府

我星期六都去過, 買左 2條裙+2對涼鞋+1件t-shirt 只需$220, 真係抵到 , 行完再去kwai fong行, 見到同款的鞋比香工貴$200, 真係

大宅

上星期六第一次去香工, 好似行迷宮一樣, 請問香工是否只得BC座可以行? 我由荔枝角地鐵站C出口轉右, 經過香工A座停車場後由BC座入口入去的,究竟香工共有幾座幾層可以行呢?

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

星期六11點幾...d shop開哂未呀?!!?

原文章由 yungyung122 於 07-7-15 10:02 發表
I went there yesterday with a friend.

I bought 1 bag $120 + 1 bag $50 + 1 T-shirt $40.
My friend bought 1 bag $70 + $100/3 T-shirts + 1 T-shirt $50 + 1 skirt $50. Good deal !

...

別墅

They opened at 10AM, I arrived there around 11AM last Saturday and all the shops opened.

原文章由 Nix1828 於 07-7-17 22:44 發表
星期六11點幾...d shop開哂未呀?!!?

大宅

原文章由 小家碧玉 於 07-7-17 15:36 發表
上星期六第一次去香工, 好似行迷宮一樣, 請問香工是否只得BC座可以行? 我由荔枝角地鐵站C出口轉右, 經過香工A座停車場後由BC座入口入去的,究竟香工共有幾座幾層可以行呢?

停車場右手邊BC座好似條街咁長, B座有一個扶手電梯上一樓,
都有好多野賣, 而A座(停車場左手邊)都有十多間舖.

首頁

尾頁

跳至