嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

今朝見頭報日報頭版, 某大護膚版子指卓悅賣的水貨有可疑, 原庄條碼被更改, 沒有正貨的雷射貼紙, 最恐佈甚至更改到期日.....以前我亦曾經去過他們的門市買平奶粉, 最近亦在網上訂過他們的奶粉 (但因送貨太混亂, 我不會再幫襯), 今日見到這編報導, 連大牌子也指名道姓 "貨品曾被改動, 無法辦別水貨產品真偽", 大家對這間公司賣的產品還存信心嗎 ??

超級版主

超級版主

擔心!保嬰丹及奶粉會係萬寧及屈臣氏買

重有一定唔會買二手新奶粉

大宅

甘恐怖
原文章由 xwt 於 07-7-11 13:53 發表
今朝見頭報日報頭版, 某大護膚版子指卓悅賣的水貨有可疑, 原庄條碼被更改, 沒有正貨的雷射貼紙, 最恐佈甚至更改到期日.....以前我亦曾經去過他們的門市買平奶粉, 最近亦在網上訂過他們的奶粉 (但因送貨太混亂, ...

大宅

慘喇....我上個月先o向卓悅買奶粉,仲有成4罐未食
不過一路都唔覺呀仔有事......有冇攪錯,咁大間公司都會咁;話哂都係食落肚,仲要係比小朋友食添!!以後都唔會再幫親

男爵府

咁衰架

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

洋房

其實我覺得水貨並不是問題, 依家也野通街都賣水貨啦, 重點係依家人地大牌子都指名道姓話佢d貨唔知真定假---- 咁先擔心, 咁大間公司, 真係無d良心

別墅

一開始我就對佢地d貨品無信心,所以唔會幫襯佢,尤其是小朋友食落肚嘅野...:tongue:

複式洋房

龜媽媽

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我諗無事0瓜,我都訂0左一箱新架森永細仔喎,
我諗係0的行家唔想俾人搶生意

男爵府

來歷不明的水貨 = 次貨/不合規格 or 受污染....

都係天然母乳最安全!:)
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好彩冇幫襯佢
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

咁無良...........

洋房

如果係真嘅話咁樣就好賤

男爵府

我係唔會幫襯呢間野架, 之試過買護膚品, 無論味道, 質地, 顏色都同counter貨唔同, 攞返去換, d sales重黑面, 堅持冇問題 我媽咪話o係佢度買d沐浴露都"希"d~~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我冇o係卓悅訂過日本奶粉~我都係網上其他公司訂既~

不過我就諗...其實香港賣緊果d日本奶粉,就算網上好多人訂既公司都係水貨黎個喎...
香港係得一間山川代理森永喳嘛~
sogo,uny果d賣既都係水貨黎架,佢地都冇代理d日本奶粉~

我相信其實冇話什麼正貨水貨的~

不過其他果d改條碼同貼紙...就...
我只想到...佢地驚比人告所以唔敢好張楊咁貼果個貼紙掛~

不過我見太多BK媽話佢地送奶粉服務麻麻我先冇同佢地訂囉~
費事煩啦~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

哇!!唔係呀嘛!!邊隻呀?
好驚呀!!我又有呀!!
係咪我果隻??

等待驗證會員

搽上臉既護膚品我冇幫襯卓悅,奶粉、香水都未買過,只係鍾意去買日本牌子濕紙巾、退熱貼、日本牌子沖涼液...呢類雜貨冇咩問題掛

洋房

登聲明的係 VALXXXT 香港代理, 好彩貴得濟我買唔起

首頁

尾頁

跳至